Kakšna vzgoja je najboljša? Odgovor poiščite na Konferenci za starše (20. maj)

Kakšna vzgoja je najboljša – avtoritarna, permisivna ali sočutna? Starši smo postavljeni pred številne dileme in vprašanja: zakaj so čustva tako pomembna za naše partnerske odnose in odnose z otroki? Kako spodbuditi otrokove možgane, da se bodo razvijali v pravo smer? Vprašanja so provokativna, a z našimi gostujočimi predavatelji bomo našli odgovore.

Promocijsko sporočilo, 15. 5. 2019
Kakšna vzgoja je najboljša? Odgovor poiščite na Konferenci za starše (20. maj)

Vabljeni na konferenco za starše, ki bo potekala 20. maja 2019, ob 16.00 uri, v SiTi Teatru BTC v Ljubljani.

Vse o konferenci si lahko preberete TUKAJ, kjer lahko opravite tudi nakup vstopnic.

Cena vstopnice je 8 eur.

Kdo so predavatelji, ki bodo odgovarjali na vaša vprašanja?

Izidor Gašperlin

Otrok ne potrebuje idealnih staršev

Je partnerski in družinski terapevt in predavatelj z bogatimi izkušnjami. Osrednja tema njegovih predavanj je ozaveščanje o izjemnem pomenu čustev za odnose. Izdal je uspešnico Čutim, torej sem!, v kateri na izviren in iskriv način prek čustev povezuje osebno rast, duhovnost in psihologijo. Lani pa je bil eden od dopisovalcev Mance Košir v knjigi Človeška ljubezen. Letos pa bo izdal knjigo o mitih in resnicah o partnerskih odnosih.

Več o predavatelju si preberite TUKAJ

Janja Urbančič

Kaj je sočutno starševstvo

Je mama dveh šoloobveznih otrok, predavateljica, vodja starševskih skupin ter mentorica za osebno rast ter sočutno in avtentično vzgojo. S pomočjo spletnih seminarjev pomaga staršem, da se čedalje bolj zavedajo sebe, svojih preteklih zgodb, ki vplivajo na njihovo starševstvo, partnerstva ter odnosov na splošno in jih tako začenjajo reševati. Vodi Sočutno akademijo, v kateri več kot 700 staršev s pomočjo 25 strokovnjakov osebnostno raste in se medsebojno podpira. 

Več o predavatelju si preberite TUKAJ

Kristina Miljančič Špacapan

Se v nedozorelosti možganov skriva potencial

Je prof. def., MNRI core specialist, senzorno integracijska pedagoginja in predavateljica. Že 10 let se ukvarja s terapijami za otroke in odrasle, ki temeljijo na novodobnih nevroloških pristopih. Na otrokovo vsakodnevno delovanje vpliva tudi njegova zrelost možganov. Dozorevanje možganov je podobna avtocesti. Ker gradnja zaradi različnih dejavnikov (genetika, epigenetika, poškodbe) včasih ne gre po pravilih, možgani naredijo obvoznice (kompenzacije). Kaj pa, če se da na to vplivati? Kaj pa, če obstajata metoda in način, da se možgani spodbudijo in se naredijo močne povezave? 

Več o predavateljici si preberite TUKAJ

Tina Deu

Mama treh sinov in edina ženska v družini. O tem, kako se znajde v svoji najljubši moški družbi, in še o čem piše na blogu Tina in fantje. Na teden opere in zloži 100 nogavic.

Več o predavateljici si preberite TUKAJ

Nastja Mulej

Licencirana trenerka razmišljanja – tudi za de Bonov program poučevanja razmišljanja v šolah – in že sedmo leto poučuje učitelje, kako učiti razmišljanje kot veščino – kreativno in kritično, a konstruktivno razmišljanje, na sodelovalen in zabaven način. Je tudi mama petošolca in šestošolke, tako da že od njunih zgodnjih let svoje vaje kreativnega in jasnega razmišljanja redno preizkuša v vsakodnevni praksi, vsako leto pa dela tudi s skupino otrok, tako da ji ne manjka ne teorije ne prakse.

Več o predavateljici si preberite TUKAJ

V času dogodka bo potekalo tudi varstvo otrok:

BREZPLAČNO VARSTVO IN ANIMACIJA!
Minicity nudi brezplačno varstvo in animacijo otrokom od 4. do 12. leta, katerih starši se udeležijo konference za starše. Minicity (BTC, hala A, vhod A1) se nahaja nasproti SiTi teatra. Obvezne predhodne prijave na info@minicity.si.

 

Najbolj brano