Kaj bodo v Podgorici in Sofiji to poletje počele Katja, Ajda in Kaja? (+Mercatorjevih 500 BREZPLAČNIH letalskih vozovnic)

Znano je, KAM odpotujejo dekleta, še vedno pa je vprašanje, kaj bodo tam počela! Glasujte za ZABAVNE IZZIVE, ki naj jih na poti opravijo, in osvojite  lepe Mercator nagrade!

Kaj bodo v Podgorici in Sofiji to poletje počele Katja, Ajda in Kaja? (+Mercatorjevih 500 BREZPLAČNIH letalskih vozovnic) - Foto: Helena Kermelj

Znani sta obe destinaciji, kamor se to poletje opravljajo blogerka Katja Grudnik, urednica Cosmopolitan.si Ajda Hovnik Plešej in urednica Elle.si Kaja Berlot.

Zdaj je čas, da skupaj izberemo še zabavne izzive, ki jih bodo morale opraviti med potovanjem!

Tri izjemna in zabavna dekleta bodo julija potovala v Sofijo in Podgorico.

Vtise iz potovanja bodo strnila v posebnem videu in ga na koncu potovanja predstavile na spletni strani aktivni.si, cosmopolitan.si in na svojih blogih.

Namen njihovega potovanja je, da na zabaven način predstavijo obe destinaciji, ki sta z letalom iz Slovenije oddaljeni dobro uro, in dajo vpogled v nekoliko bolj sproščeno obliko potovanja.

Upamo, da vas navdihnejo in spodbudijo, da na podoben način tudi sami obiščete eno izmed številnih evropskih mest.

Akcija poteka v sodelovanju z Mercatorjem, ki v teh poletnih mesecih svojim kupcem ponuja prav posebno potovalno nagradno igro, v kateri bodo podelili kar 500 letalskih vozovnic. Vse o tej akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Glasujte za tri izzive!

Kaj bodo dekleta počela v Sofiji in Podgorici, je stvar vaše odločitve.

Glasujte za izzive, ki vas najbolj prepričajo in se vam zdijo, da bodo popestrili potovanja naših treh popotnic. Tri izzive, ki bodo prejeli največ glasov, bodo dekleta morala dejansko opraviti in jih tudi pokazati v videu.

Med vsemi, ki boste oddali svoj glas, bomo 10. julija izžrebali tri, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 20 EUR.

Glasujte preko obrazca TUKAJ!

Najbolj brano