Izvrsten vid po Nasinih standardih

V Optical Express-u smo kot prvi z najnovejšo tehnologijo iDesign pokazali, zakaj smo na področju laserske korekcije vida številka 1 v Evropi.

Promocijsko sporočilo, 22. 3. 2016
Izvrsten vid po Nasinih standardih

Optical Express center v Zagrebu je edini v srednji in vzhodni Evropi, ki za korekcijo vida uporablja isto lasersko tehnologijo, kot jo je NASA odobrila za svoje astronavte. Z uvedbo IntraLase in Advanced CustomVue tehnologij so leta 2009 postavili visoke standarde laserske korekcije vida.

Optical Express center v Zagrebu je edini v srednji in vzhodni Evropi, ki za korekcijo vida uporablja isto lasersko tehnologijo, kot jo je NASA odobrila za svoje astronavte.

Sedaj smo naredili še večji korak naprej z iDesign tehnologijo, edinstveno na svojem področju, saj vid kroji po vaši meri. Vaše oči so namreč, tako kot prstni odtis, enkratne. Vsako oko ima svoje posebnosti, nepravilnosti.

V Optical Express-u lahko zdaj že tako dobre rezultate LASIK in PRK posegov še dodatno izboljšamo z uporabo revolucionarne, diagnostične naprave iDesign, ki zazna celo najdrobnejše nepravilnosti vašega očesa, kar kirurgu omogoča dodatno prilagoditev posega posebnostim vašega očesa.

iDesign meri vašo dioptrijo na 1.200 točkah v vaši roženici, kar je petkrat več, kot z dosedanjo Wavefront tehnologijo.

Naj pojasnimo - za določanje dioptrije očal in kontaktnih leč se določi približno srednjo vrednost dioptrije vseh točk na roženici. Z uporabo Wavefront tehnologije merimo dioptrijo na nekaj sto točkah, z iDesign tehnologijo pa opravljamo merjenja na petkrat več točkah, kot s klasično Wavefront tehnologijo.

Ta tridimenzionalna slika je izjemno natančen 3D relief vašega vida, ki podrobno obdeluje tudi najbolj drobne lastnosti, kar omogoča kirurgu načrtovanje posega, ki je popolnoma prilagojen in specifičen za vaše oko. Podatke o načrtovanju posega zdravnik posreduje v laser, kateri nato odpravi nepravilnosti in korigira vaš vid.

Z uporabo te tehnologije lahko ne zgolj korigiramo vid bolj natančno, kot z očali, lečami ali standardnimi metodami laserske korekcije vida, temveč lahko korigiramo tudi veliko bolj kompleksne in višje dioptrije, kot kadarkoli poprej. Celo pri tistih pacientih, ki do zdaj niso bili kandidati za poseg.

Vodilna tehnologija

Optical Express v Zagrebu uporablja VISX S4IR laser, s katerim se v ZDA, kjer je opravljenih največ laserskih opracij na svetu, opravi več kot 60% vseh posegov. VISX excimer laser ima nežen, hladen žarek, ki odstrani manj tkiva z roženice pri posamezni dioptriji v primerjavi z večino drugih laserjev.

Če tudi sami razmišljate o morebitnem posegu in izboljšanju svojega vida, obiščite spletno stran zagrebškega centra Optical Express, saj do konca marca opravljajo laserske korekcije vida po vseh iDesign metodah po akcijski ceni - s po 260 evrov popusta na oko.

Več o Optical Express kliniki najdete tukaj.

Najbolj brano