Izbiramo uro leta 2009

Začenja se novo štetje. Elle skupaj z revijo Playboy ter s specializiranima edicijama Ure & Nakit in Zapestne ure – katalog izbira slovensko uro leta 2009.

Izbiramo uro leta 2009

Seveda tudi z vašo pomočjo,

spoštovane bralke in bralci ter obiskovalke in obis­kovalci naših spletnih strani.

Do 1. marca 2009 lahko med tu predstavljenimi modeli glasujete za tisto uro, ki je po vašem mnenju najbolj zazna­movala urarsko leto 2008/09 ali pa vam je le najbolj prirasla k srcu. Pričakujemo pa tudi vaš glas pri izbiranju damske ure leta 2009 in izbiranju urarske znamke z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Da vam bo lažje, si pomagajte z našo prilogo Ure 2008/09, ki ste jo dobili z našo avgustovsko številko, ali kata­logom Zapestne ure 2009, ki bo izšel ob koncu tega oziroma v začetku prihodnjega leta.

Pogoj za uvrstitev v izbor je prisotnost določene urarske znamke na slovenskem trgu, ura, za katero glasujete,

pa mora biti v aktualni ponudbi znamke.

Kategorije so torej tri

1. Absolutna kategorija, v kateri so vsi modeli zapestnih ur iz aktualne proizvodnje 45 urarskih znamk, naštetih v nadaljevanju. Pozor: glasujete lahko tudi za druge modele omenjenih znamk, ne le za tiste, ki smo jih kot najodmevnejše novosti izbrali za uvrstitev na naš tu objavljeni seznam.

2. Kategorija Damske ure, kjer se za naslov potegujejo vse aktualne ure omenjenih 45 znamk, ki so načrtovane in izdelane posebej za ženske.

3. Kategorija Znamka z najboljšim razmerjem kakovost/cena, kjer lahko glasujete za katerokoli urarsko znamko, prisotno na slovenskem trgu, o kateri menite, da pri svojih izdelkih ponuja največ vrednosti za plačano ceno. Upoštevajo se tudi znamke, ki jih ni na seznamu 45-ih za prejšnji dve kategoriji. To so predvsem tiste iz sveta modnih in trendnih ur, ki svoje kolekcije navadno menjajo večkrat na leto in niso usmerjene v razvoj modelov za daljše časovno obdobje.

Kako glasujete?

Izpolnite glasovnico (original ali kopijo) v reviji (Playboy ali Elle) in nam jo na dopisnici ali v kuverti pošljite na naslov:

 • Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana, ali pa glasujte na spletni strani www.elle.si/uraleta.

Pomembno: glas vsakega glasovalca bomo upoštevali le enkrat!

Pravila igre

 • Nagradna igra poteka od objave prve glasovnice v sodelujočih tiskanih medijih do 1. marca 2009.
 • Nagrajence bomo o rezultatih nagradne igre obveščali pisno po pošti.
 • Žrebanje bo marca 2009 v prostorih Adria Medie na Vošnjakovi ulici 3 v Ljubljani.
 • Nagrade morajo nagrajenci prevzeti najkasneje mesec dni po prejemu pisnega obvestila. Po tem času nagrajenec ni več upravičen do nagrade.
 • Pri žrebanju bomo upoštevali le pravilno izpolnjene glasovnice (napisani morajo biti vsi podatki, ki so na glasovnici zahtevani).
 • Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti.
 • Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo blago.
 • Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom revij, sodelujočih v akciji.
 • Nagrajenec se zavezuje, da izplačevalcu nagrade poravna strošek plačane akontacije dohodnine. Dokler tega ne stori, do nagrade ni upravičen.
 • S pravilno izpolnjeno glasovnico udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen s pravili nagradne igre.

Najbolj brano