Iščete popolno božično darilo? Našli smo najlepše darilo, ki ga bodo vaši najdražji resnično cenili

Včasih nas zaslepi blišč decembra in v želji, da bi navdušili svoje nadražje, želimo preseči darila prejšnjega leta in na njih obraz narisati še večji nasmeh. Za svoje bližnje neumorno iščemo darila v spletnih trgovinah ali polnih nakupovalnih središčih, ki se lično zavita pod božično jelko lahko zdijo celo neosebna in ves pomen obdarovanja se izgubi. Mysig.si je nova slovenska spletna trgovina, ki rešuje prav zagato, kaj zares posebnega podariti svojim najbližjim. Pa naj gre za prijatelje, boljšo polovico ali družino, vsako darilo je ustvarjeno tako, da je kar se da osebno in pozorno. Vsi izdelki so ustvarjeni z misijo, da vam in ljubim osebam podarijo najlepše darilo – skupen čas.

Iščete popolno božično darilo? Našli smo najlepše darilo, ki ga bodo vaši najdražji resnično cenili - Foto: promocijsko gradivo

V današnjem svetu je ena in edina stvar, ki nam vedno manjka in jo najbolj cenimo – ČAS. Ker je ob trenutnem tempu življenja včasih težko uskladiti skupni čas, ko pa le uspemo, ta ni vedno najbolj kvaliteten, ni nič narobe, če si pri tem malo pomagamo z dodatnimi spodbudami. Še posebej decembra si vsi želimo več časa preživeti z družino in prijatelji, zato se je Mysig domislil popolnega darila.

Kupončki za čas z najbližjimi

S kupončki ljubezni, prijateljstva in za mami, čas ovekovečite na zabaven način in edinstven način – s kupončki, ki predstavljajo 20 različnih daril z vaše strani. Z njimi izbirate med 20 različnimi aktivnostmi za skupen čas, lahko pa se tudi posebej odločite katerega v danem trenutku podarite, ali si jih razdelite med sabo. Dan, ko je odgovor ja /  Pot na morje in obraba glasilk do onemoglosti  / Ponovitev prvega skupnega zmenka / Sanjski izlet po Sloveniji /… je le nekaj primerov, katerega izberete?

Največja novost so kupončki za super leto, ki vam bodo, s svojimi 24 idejami za vsak mesec v letu, na dlani ponudili seznam doživetij, ki jih ne smete zamuditi in nasplošno ideje, kako vsak mesec narediti zanimiv. Tako vam nikoli ne bo zmanjkalo idej za zabaven dan, preživet z vašimi najdražjimi.

Nič novega ni, da ženske še v tako majhnih malenkostih z največjim veseljem najdemo razlog za praznovanje, če pa vas v bližnjem čaka najbolj prikupen razlog za zabavo, ste na Mysig.si na pravem mestu za najbolj prikupne grafike, darila in igre za baby shower.

Grafike, darila in igre za baby shower 

Organizatorke baby shower zabav so še posebej vzhičene, saj prihranijo kar nekaj časa in stresa. To lahko potrdijo tudi mnoge vplivnice, ki so uporabile enega od 4 različnih Mysig paketov, ki zadovoljijo vse tipe baby showerjev. Paketi vsebujejo razne igre za vse udeleženke dogodka, darilno grafiko ter druge grafične elemente za baby shower. Kmalu pa na spletno stran prihaja dodatna ponudba, da za prirejanje takšnih zabav ne bo treba narediti niti enega koraka več.

Že kar nekaj solz sreče so nosečnice potočile ob darilnih grafikah, ki jo na baby shower zabavi naredijo unikatno s prstnimi odtisi, bodoča mamica pa jo potem uporabi kot dekoracijo v otroški sobici. 

Preverite še ostalo ponudbo, med katero najdete grafike za dekoracijo doma in personalizirana darila za dekliščine, poroke in ob rojstvu otroka.

Na Instagramu, TikToku in Facebooku Mysig najdete pod @mysig_things.

Fotografije: Profimedia

Najbolj brano