Imamo pet finalistk Cosmo izziva Dekle z naslovnice

Izbranih je pet finalistk izziva Dekle z naslovnice, ki poteka pod okriljem revije Cosmopolitan.

Promocijsko sporočilo, 11. 11. 2013
Imamo pet finalistk Cosmo izziva Dekle z naslovnice

V četrtek se je petčlanski komisiji predstavilo 20 deklet, izbor pa je bil poln smeha, saj so bila dekleta sproščena, prostor pa nabit s pozitivno energijo. Čisto vsaka izmed sodelujočih punc ima namreč svojo zgodbo, drugačno, zanimivo, s pomembnim sporočilom za vsa cosmo dekleta. Odločitev ni bila lahka, na koncu pa so žirijo najbolj prepričale Adrijana Bračko, Melisa Sedić, Armina Salihović, Sabrina Huskič in Tjaša Peršič.

Dekleta ta teden čaka še finalni preizkus. Profesionalno fotografiranje s priznano modno fotografinjo Mimi Antolović, na katerem bodo izbrana dekleta spoznala posebnosti stiliranja, make-upa in friziranja. Za urejenost in čudovit lesk las bo z novo linijo izdelkov Supreme Selection poskrbela blagovna znamka za profesionalno nego las Syoss. Za popolno oblikovano pričesko bodo poskrbeli Remington Silk Ultimate oblikovalci, za dovršen in moden korak pa bo poleg Cosmo modne urednice poskrbela topla obutev Ugg.

Vseh pet deklet bo predstavljeno v decembrski številki Cosmopolitana, ki izide 28. novembra, v njej boste lahko prebrali njihove zgodbe in si ogledali reportažo s fotografiranja.

Najbolj brano