Glamurozno odprtje Glow Supper Cluba

Obala je bila v petek, 11. julija, v znamenju slovesne otvoritve novega elitnega Glow Supper Cluba. Povabljeni gostje so bili deležni edinstvenega vzdušja, vznemirljivih glasbenih ritmov in izjemne kulinarične ponudbe, ki je vključevala svetovne jedi afriškega in francoskega pridiha.

Glamurozno odprtje Glow Supper Cluba - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Okrog 400 udeležencev, med njimi tudi številni znani Slovenci, je na otvoritvenem večeru z zanimanjem prisluhnilo ritmom DJ Ariela G iz Miamija, zvokom saksofonistke Lady Victorie ter tolkača Chrisa B iz Londona. Z mednarodno glasbeno udeležbo so organizatorji poudarili pridih različnih kultur, ki ga bodo deležni gostje.

Kulinarika mnogih kultur

Mize so krasile raznovrstne specialitete z vsega sveta, ki bodo po besedah direktorja, Boštjana Lucuja, tudi v prihodnosti zadovoljevale največje gurmane: »Gostom bomo ponujali zanimivo fuzijo francosko-afriške kuhinje z mediteranskim pridihom. Široka ponudba bo zadostila raznolikim okusom, združili pa smo jo s prvovrstno postrežbo ter inovativnostjo in ekskluzivnostjo v ponudbi koktajlov, vin ter visoko cenovnih alkoholnih pijač.«

Ambient

Očarljivi ambient po zamisli arhitekta Roberta Ronsa zajema minimalistični dizajn s prepletanjem barv in čistih linij. V prostoru prevladujejo barve belega marmorja in temno rjavega lesa s poživljajočimi poletnimi barvami. Supper Club Glow s sedežno garnituro sega tudi na portoroško plažo. Poudarek gostitelji namenjajo sproščujočemu ambientu in udobju gostov, saj je njihovo zadovoljstvo na prvem mestu.

Klub vključuje koncept druženja z osvežilnimi koktajli v popoldanskem času ter nadaljevanju ob večerji, ki se prelevi v nočno dogajanje. Posebnost nove lokacije na obali, ki gostom ponuja pogled na morje in zvezde, so tudi vselej zagotovljena parkirna mesta.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano