Družinske zimske počitnice na morskem zraku

Ste tudi vi ena izmed družin, ki med zimskimi počitnicami ne hodi na smučanje, ampak si želi malo toplejšega razvajanja in raziskovanja? Potem je izbira paketa Zdrave zimske počitnice prava za vas, radosti za vse družinske člane pa vas čakajo na slovenski Obali, v hotelih LifeClass Portorož.

Družinske zimske počitnice na morskem zraku

Negativni ioni za dobro počutje

Obala vam ponuja neskončne možnosti sprehodov in kolesarjenja za celotno družino. Raziščite Portorož in Piran, kjer so snemali enega najbolj priljubljenih mladinskih filmov Poletje v školjki in se naužijte svežega zraka. Mediteranska klima je polna negativnih ionov, ki blagodejno vplivajo na počutje, krepijo imunski sistem, zmanjšujejo utrujenost in krepijo koncentracijo. Če ima vaš otrok astmatične težave, pa je izpostavljenost svežemu morskemu zraku še posebej pomembna.

Raziskovanje Pramorja

Skupaj z otroki boste lahko uživali tudi v bazenih zdravilnega termalnega Pramorja, ki je staro več kot 42.000 let. Voda, ki je edinstvena v tem delu Evrope, vpliva na dobro počutje, kožo in dihala. Priporočamo še Ayurvedsko in Vichy otroški masaži, ki pripomoreta k reševanju različnih zdravstvenih težav pri otrocih, predvsem pa zagotavljata sprostitev. Domišljijo otrok bo spodbudila barvna kopel Bubble-me, ki bo čarobni otroški svet prekrila s tisočerimi barvnimi mehurčki.

Sprostitev in zdravje

Seveda pa niso pozabili niti na starše, ki lahko uživajo v bogati ponudbi sedmih wellness centrov Term & Wellness LifeClass. Skupaj z otroki lahko obiščete Family jogo in solno sobo, ki je blagodejna za otroke z astmo in na splošno vpliva dobro na zdravje ter ga obrani pred virusi, ki so v zimskem času stalnica.

Mmmmediteranske dobrote

Naužili se boste tudi zdrave mediteranske kulinarike, ki je bogata z olivnim oljem, oreščki, ribami, mediteranskimi zelišči, sadjem in zelenjavo. Tovrstna hrana dokazano vpliva na izboljšanje splošnega počutja in prebave, na delovanje mentalnih sposobnosti, znižuje holesterol v krvi in zmanjša možnosti srčnih obolenj.

Sproščeno za starše, aktivno za otroke

Da pa boste starši v času bivanja sproščeni in brezskrbni, čaka najmlajše bogat animacijski program, ki bo še polepšal otroške počitnice. V Mini klubu bodo izvajali vrsto aktivnosti, ustvarjalnih delavnic in družabnih iger. Zabavne igre z junaki iz risank, različna tekmovanja in kvizi, ter večerne plesno-animacijske zabave za vso družino. Poslikali si bomo obraze in si ogledali Portoroško Pustno Povorko z rajanjem, ki se bo na pustni torek sprehodila po mestu. Naši kuharski mojstri pa bodo z otroki na delavnici »Speci si svoj pra-piškot« pekli okusne piškote in se tako učili skupinskega dela ter zdravega prehranjevanja.

Najbolj brano