Digitalna naslovnica aktualne ELLE | Že imate novo ELLE? Razkrivamo vpogled v vsebino revije, ki je ne smete zamuditi

17. 5. 2024
Digitalna naslovnica aktualne ELLE | Že imate novo ELLE? Razkrivamo vpogled v vsebino revije, ki je ne smete zamuditi (foto: Mimi Antolović)
Mimi Antolović

Elle tokrat prinaša zeleno obarvano revijo, v kateri sledimo poti mode v prihodnost. Dokler s kovčkom v prtljažniku ne zavijete proti svoji izbrani obali, pa priporočamo, da majsko Elle vzamete na piknik in po okusni malici ob srkanju limonade preberete še skrbno pripravljene članke, v katerih novinarke Elle uredništva prepletajo osebne izkušnje z aktualnimi družbenimi dilemami.

MODA

Čutna in zapeljiva: na modne ulice se vračajo torbice, okrašene z rutkami, figuricami, vrvicami in obeski, ki slavijo ustvarjalnost in individualnost.

MODNA ZGODBA

Preprostost modnega bivanja: poenostavite in hkrati nadgradite poletje s črno-belimi oblačili in modnimi dodatki, ki jih odlikujejo nepozabni in dodelani detajli.

MODNA ZGODBA

24 ur v Parizu: šarm pariških ulic se tokrat izraža s šik skandinavskim minimalizmom.

LEPOTA

Drzno poletje: najsi gre za izrazito rdečo šminko, slikarsko naneseno modro senčilo ali živo rdeče pobarvane lase – bodite malce predrzni.

BRANJE

ELLE FENOMEN

Zgodbe iz druge roke: opravljanje, obrekovanje, govorice, trači in čenče nam v resnici lahko pomagajo razumeti svet ter zagotavljajo socialno povezovanje.

ELLE DILEMA

Zakaj kažemo s prstom: je prelaganje odgovornosti in krivde na druge v resnici najlažja pot ali je le beg od sebe in nazadovanje, če govorimo o osebni rasti?

ELLE ODNOSI

Dnevnik socialnega metulja: kako pluti med prijateljstvi vseh vrst v odrasli dobi?

ELLE ZELENO

Po sledeh zelene: kaj je novega v trajnostno naravnanem svetu, smo še vedno zeleni začetniki ali smo postali že pravi mojstri v sprejemanju praks, ki bodo zaščitile naše okolje, naš svet, naš planet?

POGOVOR

... z Mag. Ladejo Godina Košir, mednarodno strokovnjakinjo za krožno gospodarstvo, govornico in moderatorko, ustanoviteljico in izvršno direktorico inštituta Circular Change in še več. Ženska z veliko začetnico in veliko vizijo torej, ki je našla svoje poslanstvo in (zeleno) življenje zares živi.

... z Rokom Tržanom, fotografom in direktorjem fotografije.

... z ilustratorko Meto Wraber.

TELO IN DUH

Hormonsko neravnovesje v času menopavze povzroči nemalo težav in nelagodnosti, ki vplivajo tako na zdravje ter fizično in mentalno kondicijo kot na podobo ženskega telesa. Kako ob hormonskem toboganu ostati fit, raziskuje naša urednica, Petra Windschnurer.

PO SVETU

Dekleta z uredništva razkrivamo, katera potovanja so bila za nas prelomna ali vsaj presunljiva, ter z vami delimo tudi nekaj sočnih, zabavnih in kar malo intimnih podrobnosti.

OKUSI SVETA

Potopite se v pristno japonsko kulinariko, ki je bolj rastlinska kot kadarkoli.

Nova Elle vas že čaka v vaši najbližji trafiki!

Suzana Holtgrave

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač