Clinique Happy Day - nagradna igra

Razpoloženi za malce igranja? Super, tudi mi in ekipa Clinique. Slednja pa vam za to celo podarja nagrado - stekleničko, napolnjeno z dišavo sreče Happy!

V času praznovanja Clinique Happy Vikenda, ki bo potekalo od 4. - 6. decembra 2009 v parfumerijah Limoni City Park LJ in Europark MB, želi Clinique podariti 5 nagrad – dišavo Clinique Happy.

In zakaj ne bi bili prav vi tokrat dobitnik dišeče nagrade?

Promocijsko sporočilo, 3. 12. 2009
Clinique Happy Day - nagradna igra - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Za kaj prazaprav gre?

Clinique, tako kot vsako leto, v prazničnih dneh želi ljudem okrog sebe samo enostavno prinesti le trenutek sreče. Zato vas vljudno vabimo, da se povabilu odzovete tudi vi.

V času Happy Vikenda bodo otroke osrečevali s:

- čokoladicami,

- bombončki in

- oranžnimi baloni,

mamicam pa podarili:

- brezplačno ličenje in darilo:

- vzorček Clinique High Impact maskare in glosa za ustnice Clinique Longlasting Glosswear.

Judy Garland je pela, “Forget your troubles, come on get happy! ”

In v teh treh dneh ste lahko srečni tudi vi, zahvaljujoč zabavnemu koncu tedna, ko praznujemo Clinique Happy Vikend, podaljšano praznovanje vsakoletnega dogodka Happy Day, ki poteka po vsem svetu s ciljem osrečevati ljudi z majhnimi, a pomembnimi dejanji.

Navodila

Vse kar morate storiti je, da jim na njihov elektronski naslov do 4. decembra pošljete sliko vašega “srečnega trenutka” ali pa jim ga opišete v nekaj besedah in jim zaupate zakaj vas osrečuje. Lahko je to trenutek iz vašega rojstnega dneva, druženja z družino, prijatelji, hišnimi ljubljenčki, nakupa novega rdečila za ustnice (Clinique! seveda) – karkoli kar vas osrečuje!

Žreb

Izžrebali bodo 5 srečnežev, ki jim bodo podarili priljubljeno dišavo Clinique Happy.

Nagrado boste lahko prevzeli v izbrani parfumeriji Limoni 4. decembra 2009, kamor vse vas vabimo na praznovanje Clinique Happy Vikenda od 4.- 6. decembra 2009.

10% praznični bonbonček

V času Happy Vikenda Clinique in Limoni parfumerije City Park LJ in Europark MB ob nakupu kateregakoli Clinique izdelka podarijo 10% popust.

Tudi na Facebooku

Na spletni strani Facebook CLINIQUE-SLOVENIJA vas čakajo vsi prijatelji te kozmetične hiše. Podelite svoje srečne trenutke tudi z njimi.

Kar priznajte, da so vam na skrivaj všeč prvi občutki, ki najavljajo praznični december. Naj vam zadnji mesec mine kar se da mirno, predvsem pa srečno!

Najbolj brano