Atraktivna projekcija v Portorožu

V Portorožu se bo prvič zgodil video mapping z večdimenzionalno projekcijo. Kje? Na fasadi hotela Riviera. S posebno projekcijsko tehniko se pročelje hotela spreminja v dinamičen video zaslon in se odene v pravljične podobe. Edinstveni vizualni spektakel, ki si ga je res vredno ogledati in nikogar ne bo pustil ravnodušnega.

Atraktivna projekcija v Portorožu - Foto: promo

Veseli december v
LifeClass hotelih Portorož

Odločili so se, da bodo veseli december popestrili z moderno in atraktivno projekcijo na pročelju hotela Riviera. Projekt je s kupaj z Markom Križnikom iz Agencije Promo zasnoval Janez Jager, vodja marketinga v LifeClass hotelih. Za produkcijsko ekipo sta izbrala Agencijo Salamander, ki jo vodi Dejan Radojević, ki je z odlično ekipo grafičnih oblikovalcev in programerjev pripravila video mapping projekcijo na temo božično-novoletnega praznovanja in seveda predstavitev storitev LifeClass hotelov.

Na ta način se je tudi Portorož uvrstil med izbrana Evropska mesta, ki so že realizirala video mapping projekcije na pročelja fasad.

Video Projection Mapping je razburljiva nova projekcijska tehnika, ki se lahko projicira skoraj na vsako veliko površino. Tako nastane  video projekcija v več dimenzijah. Uporablja se specializiran software za izdelavo grafičnih animacij in arhitekturnih mask fasad ali drugih površin na velikih objektih, kamor se  z močnimi video/dat projektorji projicirajo slike, grafike in video posnetki. Le ti se odlično prilegajo na arhitekturo pročelij objektov, največkrat fasad zanimivih zgradb. Rezultat je dinamična video projekcija, ki je izjemno atraktivna za promocijo proizvodov, storitev, kulturnih ali športnih dogodkov.

Najbolj brano