Novi pony je tuuu! Podrobno poglej, kako je videti

Na ceste se vrača legendarni Pony, ki so ga v podjetju GOR Kolesa predstavili na posebnem dogodku v proizvodnih prostorih v Velenju.

Lifestyle, 14. 12. 2016
Novi pony je tuuu! Podrobno poglej, kako je videti - Foto: Promocijsko gradivo

Po več letih od prenehanja proizvodnje legendarnih koles Pony v Sloveniji proizvajalci ustvarjajo novo zgodbo

Novi Pony, vsem znano in priljubljeno prevozno sredstvo, ki je navduševalo množice, je spet tu! Za novo generacijo Ponyjev skrbi podjetje GOR Kolesa, čigar lastnika sta družbi BTC d.d. in Gorenje d.d., ki je blagovno znamko tudi kupilo.

Kolesa bodo sestavljali v Velenju

Težko pričakovane retro lepotce so javnosti prvič pokazali na posebni predstavitvi v proizvodnih prostorih v Velenju. Čeprav Ponyji ostajajo prepoznavni, pa gre za sodobnejša in privlačnejša kolesa s še bolj izpiljeno ergonomijo ter vrhunskimi materiali. Poudarek pri izdelavi novih koles Rog, ki bodo na ulice zapeljali spomladi, je predvsem na kakovosti in odličnem dizajnu, ki sta posledica poglobljenih raziskav in razvoja v minulih mesecih. Podjetje GOR Kolesa bo obojemu veliko časa in sredstev namenjalo tudi v prihodnje.

Nova kolesa Pony so namenjena tako mlajšim kot starejšim generacijam

Za prvih 500 koles velja posebna ponudba, saj bodo kupci oštevilčeno kolo unikatne serije s sedežem Brooks. Predprodaja bo potekala do pomladi, ko bo podjetje odprlo tudi posebno trgovino v Ljubljani, v kateri bodo lahko ljubitelji Rogovih koles ta tudi preizkusili.

Prvi Pony iz aluminija še nikoli ni imel toliko prestav – na izbiro je namreč fiksno prestavno razmerje, tri ali pet prestav. Pony se lahko pohvali tudi z veliko izbiro modelov in barvnih kombinacij, ima izboljšane vozne lastnosti, glede na višino in težo pa je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro. Novi Pony je torej zares primeren za vsakogar.

"S ponosom predstavljamo novega Ponyja, ki so ga kolesarji glede na odziv na družbenih omrežjih zelo pogrešali, saj je vselej veljal za simbol kakovosti. Dobro ime nekdanjih koles želimo ohraniti, zato smo v minulih mesecih vložili veliko napora, da smo sestavili kakovosten izdelek, narejen s slovenskim znanjem in na naših tleh. Za začetek se bodo lahko kupci odločali med tremi različnimi vrstami Ponyja v 28 različnih kombinacijah, v prihodnje pa bomo raznolikost povečali še z električnimi kolesi. Ves čas bomo veliko vlagali v razvoj. Ta je ključnega pomena za obstoj dobre blagovne znamke, ki jo bomo z domiselnimi pristopi približevali uporabnikom. Prizadevali si bomo, da bo novi Pony po priljubljenosti dosegel in presegel svojega predhodnika," je povedal Rok Lesjak, direktor podjetja GOR Kolesa.

Nov, boljši, sodobnejši in privlačnejši Pony je v posebni ponudbi že na voljo na rogbikes.com. Na voljo je kar 28 različic kolesa.

Preberite še: Gorenje X Volkswagen: Legendarni hladilnik, ki ga boste želeli parkirati direktno v svojo kuhinjo!

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšna čarobna stvar se zgodi, ko moški objame žensko!

Najbolj brano