Nova Micra: lepa, zabavna in zvesta sopotnica

Micra, eden najpomembnejših modelov v Nissanovi zgodovini in osnova, je doživela vrsto izboljšav in izpopolnitev. Med njimi so številne uporabne tehnološke novosti, ki pridejo prav pri vsakodnevnih opravilih. Z njimi bo življenje bolj enostavno in še lepše.

Promocijsko sporočilo, 29. 10. 2013
Nova Micra: lepa, zabavna in zvesta sopotnica

Obnovljeni model z novim videzom, temeljitimi izboljšavami in kakovostnimi nadgradnjami je ustvarjen na osnovi priljubljene četrte generacije mestnega avtomobila K13, ki ga je Nissan poimenoval nova Micra. Poleg popolnoma novega videza spredaj in zadaj, vključno s spremembami na karoseriji, je doživela tudi pomembno prenovo notranjosti.

Zdaj prinaša novo tehnologijo, novo sredinsko konzolo, nove maske in še več dekorativnih elementov. V notranjosti sta zdaj tudi priključka USB in Aux-in na armaturni plošči, ki sta povezana z vsemi avdionapravami, dodana pa je bila tudi 12-voltna vtičnica za preprosto polnjenje MP3-predvajalnikov in mobilnih telefonov na poti. Skratka: vse naprave, brez katerih dandanes več ne gre, bodo ves čas z vami, vožnja pa bo še prijetnejša z vašo naljubšo glasbo v ušesih.

Inovativne tehnične zmožnosti, vključno s sistemom Nissan Connect 2.0, omogočajo samodejno izračunavanje eko poti, na kateri se porabi najmanj goriva. Navigacijski sistem ima zdaj tudi poseben pogled za avtocestne izvoze z vodenjem po pasovih, pomaga pa vam tudi dosledno upoštevati hitrostne omejitve in se izogniti morebitnim prekrškom ter drugim nevšečnostim v prometu. Nova Micra vam z najnovejšo tehnologijo pomaga pri parkiranju, saj se v mestu takoj počuti kot doma.

Z obširnimi možnostmi osebnega prilagajanja si zlahka ustvarite edinstveno Micro po svoji meri, ki je prava lepotica ter zvesta in zabavna sopotnica na vseh poteh.

Najbolj brano