Lifestyle Promocijsko sporočilo

NE DLAKOCEPIMO, DLAKE SO NADLEŽNE!

27. 11. 2023
NE DLAKOCEPIMO, DLAKE SO NADLEŽNE! (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Zimski meseci so kot nalašč za lasersko odstranjevanje dlak, saj se kože med terapijami ne sme izpostavljati sončnim žarkom.

NA ČRNI PETEK DO UGODNE PONUDBE LASERSKIH TERAPIJ V ESTETIKI SKIN!

Pravi hit tudi med znanimi Slovenkami

Za vse bolj razširjeno lasersko terapijo, ki prihrani nadležno britje in bolečo depilacijo, se odločajo tudi številne znane Slovenke. Anela Šabanagić meni, da je ključna prednost terapije dolgoročna, učinkovita in varna odstranitev neželenih dlak. Zaupala nam je svoje občutke ob izvedbi laserske terapije v Estetiki SKIN: "Postopek je hiter in skoraj neboleč – odvisno, na katerem predelu se odstranjujejo dlačice in kakšen prag bolečine premore posameznik. No, mene boli že, če veter zapiha, to pa me ni, tako da ... mega!" 

Priljubljena vplivnica Zala Zagoričnik je povedala: "Za Estetiko SKIN sem izvedela prek prijateljic, ki so bile zadovoljne z njenimi storitvami. Zanjo sem se odločila tudi zato, ker je specializirana za izvajanje laserskih terapij in jih opravlja pod zdravniškim vodstvom."

Tako Zala kot Anela sta lasersko odstranjevanje dlak opravili v Estetiki SKIN in bili navdušeni. Kot je svojo izbiro pojasnila Anela: "Popolnoma zaupam Estetiki SKIN ter njeni strokovnjakinji Katji Gorenšek, dr. med., specialistki dermatovenerologije, ter njenim mega laserjem."

Koliko laserskih terapij je potrebnih za učinkovito odstranitev dlačic?

Laser lahko deluje le na tiste dlačice, ki v danem trenutku aktivno rastejo, zato je za njihovo dolgotrajnejšo odstranitev treba izvesti več terapij – približno 6 laserskih terapij v razmiku od 4 do 8 tednov.

Ali je laserska terapija primerna za vse tipe kože?

Lasersko odstranjevanje dlak se lahko izvaja pri vseh tipih svetle in temnejše kože. Dodatna prednost laserske terapije je tudi, da zmanjša vraščanje dlak. 

Estetika SKIN: Lepota pisana na kožo

V Estetiki SKIN, vrhunski estetski kliniki, zagovarjajo individualni pristop pri izvajanju laserskih terapij odstranjevanja dlačic. Uporabljajo učinkovite, natančne in varne laserje, da dobijo čimboljše rezultate.

Zakaj je pomembno, da se pri terapijah uporabljajo medicinski laserji?

Kot izpostavljajo strokovnjaki iz Estetike SKIN, so medicinski laserji visoko učinkovite naprave, s katerimi dela usposobljeno zdravstveno osebje. Delujejo z visokimi energijami, zato omogočajo večjo učinkovitost in dober rezultat. Medicinski laserji oddajajo koncentriran žarek svetlobe z le eno valovno dolžino svetlobe. Gre za drage in visoko tehnološke aparature. 

Na drugi strani se za odstranjevanje neželenih dlačic uporabljajo tudi tako imenovane naprave IPL (intense pulsed light), pri katerih ne gre za pravi laser, saj oddajajo svetlobo več valovnih dolžin.

NE ZAMUDITE UGODNE PONUDBE ZA ČRNI PETEK V ESTETIKI SKIN!

Zakaj je Estetika SKIN prava izbira za lasersko odstranjevanje dlak?

1. Ker ima večletne izkušnje z izvajanjem laserskega odstranjevanja dlak.
2. Ker ima na voljo vse tipe laserjev (vseh valovnih dolžin), ki jih uporablja pri odstranjevanju dlak. Njeni zdravniki tako lahko izberejo tisti laser, ki je strankam resnično pisan na kožo in je najprimernejši za posamezni tip kože in dlačic. Na ta način omogočajo doseganje najboljših rezultatov.
3. Ker pred začetkom omogoča temeljit pogovor z zdravnikom, ki izdela individualni načrt terapij.
4. Ker so vsi njeni laserji pravi medicinski laserji.
5. Ker z laserji dela le usposobljeno zdravstveno osebje.

Kako začeti lasersko terapijo?

Pred lasersko terapijo v Estetiki SKIN se naročite na brezplačen posvet z zdravnikom dermatologom, ki oceni, ali ste primeren kandidat za terapijo, in vam pojasni, kaj od nje lahko pričakujete. Ob tem vam pripravi individualni načrt, ki vsebuje število terapij in ustrezne razmake med njimi. Za dolgotrajnejšo odstranitev dlačic je treba izvesti več terapij. 

Ob letošnjem črnem petku vam v Estetiki SKIN nudijo priročne pakete po posebej ugodni ceni*

V Estetiki SKIN se zavedajo, da ima vsak posameznik svoje želje, zato vsakomur prisluhnejo in se potrudijo najti najustreznejšo rešitev zanj. Gradijo dober odnos in zaupanje, odlikujejo pa jih odkritost, prijaznost in strokovnost, kar potrjujejo tudi njihove zadovoljne in dolgoletne stranke.

Dobrodošli v klinikah Estetike SKIN v Ljubljani in Kopru.