FOTO: Podelili smo nagrade Cosmo Influencer Awards! Preverite, kdo je zmagovalka

Že veste, kdo je postal Cosmo Influencer 2019? Hitro preverite ...

Lifestyle, 7. 11. 2019
Slika 1/15

Poglejte, kako smo se zabavali na včerajšnji 3. blogerski konferenci, na kateri smo prvič podelili tudi nagrade za cosmo vplivneže leta. Pobrskajte po fotogaleriji...

Ana Cepec

Uredništvo revije Cosmopolitan Slovenija je 5. novembra 2019 v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru 3. Blogerske konference prvič v zgodovini podelilo priznanja Cosmopolitan Influencer Awards 2019

Cosmo nagrade je blagovna znamka Cosmopolitan Slovenija podelila v petih kategorijah: moda, lepota, šport, življenjski slog in gourmet; prejele pa so jih osebnosti, ki v slovenskem prostoru veljajo za najbolj karizmatične in navdihujoče, ki svoje spletne sledilce vsak dan znova razvajajo z ustvarjalnimi vsebinami, jih učijo novih veščin, spodbujajo in jim stojijo ob strani kot prave spletne prijateljice.

To so: Sanja Grohar, Lea Filipovič – Lepa Afna, Nuša Gnezda, Nika Erčulj in Ana Žontar Kristanc.

Več o nagrajenkah si lahko prebereš TUKAJ.

Vrhunec podelitve Cosmo Influencer Awards 2019, ki jo je povezoval David Urankar, je bila podelitev naziva Cosmo Influencer 2019, ki ga je prejela priljubljena slovenska glasbenica Nika Zorjan.

"Svet se je spremenil. Ne pišemo več pisem, raje pošljemo Snapchat. Ne gledamo televizije, ampak YouTube. In pogosto se po nasvet zatečemo k blogerjem in instagramerjem. Zato je pomembno, da v poplavi spletne vsebine izbiramo tiste, ki nas učijo, navdihujejo in vodijo v pravo smer. Da posameznike, ki nas spremljajo vsak dan, nagradimo za trdo delo, ki je v njihovem poklicu pogosto spregledano. Da vplivneže ločimo glede na njihov vpliv," je na podelitvi priznanj opozorila odgovorna urednica revije Cosmopolitan Slovenija, Ajda Hovnik Plešej, ki je povedala tudi, da so nagrajenke za Cosmo Influencer Awards 2019 izbrali pripadniki Cosmo skupnosti ‒ bralke revije in uredništvo.

Cosmo Influencer Awards 2019 so podprli:

NIVEA
NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

Odkrijte prvi lepotni eliksir v obliki antiperspiranta NIVEA Beauty Elixir DEOMILK, ki ni običajen zaščitni antiperspirant, temveč je lepotni antiperspirant. Z dragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine, v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo, tudi po britju.

Sponzor kategorije LEPOTA.

CCC Shoes & Bags

Je poljska maloprodajna veriga obutve, torbic in dodatkov, znana po veliki izbiri in pristopnih cenah. Ponudba za ženske, moške in otroke je primerna za vse priložnosti: športna obutev, obutev in torbice za vsakodnevne kombinacije, pa tudi za elegantni večerni outfit. Kolekcija jesen/zima 19/20 sledi trendom in ponuja raznolikost v ponudbi in cenah. Zagotavlja, da bo vsaka ženska našla tisto, kar išče: idealen par zase!

Sponzor kategorije MODA.

Najbolj brano