15 izvirnih daril za ženske, za katere ne boste odšteli več kot 15 €

Zagotovo se je vsaka izmed nas vsaj enkrat v življenju že srečala s situacijo, ko preprosto ni vedela, kaj nekomu podariti za darilo. Za vas smo pripravili 15 idej za darila, s katerimi lahko obdarite ženske predstavnice v svojem življenju.

15 izvirnih daril za ženske, za katere ne boste odšteli več kot 15 €

Izbrane ideje so primerne tako za rojstni dan kot za praznično obdarovanje ali pa katero drugo pomembno priložnost.

15 izvirnih daril za ženske, za katere ne boste odšteli več kot 15 €:

Za modno navdušenko

Pri izbiri darila za osebo, ki je vedno na tekočem z zadnjimi modnimi trendi, zagotovo ne boste zgrešile, če ji podarite darilo, povezano z modo. Če njen stil dobro poznate, lahko izberete točno določen kos oblačila ali obutve, drugače pa raje posezite po trendi modnih dodatkih, ki bodo le popestrili njen videz.

darila za modne navdušenke
Pulover, H & M, 12,99 €; kapa s perlicami, Zara, 12,95 €; šal, H & M, 14,99 €

darila za modne navdušenke
Metalik pisemska torbica, Zara, 12,95 €; viseči uhani, Zara, 12,95 €; obesek za ključe, H & M, 4,99 €

Za ljubiteljico lepotnih izdelkov

Za 'lepotno obsedenko', ki ji primanjkuje prostora v toaletni torbici, a jo še vedno premami kak nov kozmetični izdelek, lahko izberete novo (večjo) toaletno torbico ali pa ji poklonite lepotni produkt, ki je trenutno hit v lepotnem svetu. V poštev pridejo tudi izdelki za razvajanje kot so maske za obraz, kreme za roke, pilingi in masla za telo.

darila za ljubiteljice lepotnih izdelkov
Toaletna torbica, H & M, 6,99 €; mat tekoča šminka Revlon, click2chic.si, 12,25 €; darilni paket Cotton & silk, Kozmetika Afrodita, 3,99 €

Za osebo, ki je navdušena nad izdelki za dom

Pri takšni osebi ne moreš zgrešiti, če ji podariš dišečo svečo z njenim najljubšim vonjem, toplo in mehko odejo za vse prihajajoče mrzle večere ali na primer prikupno skodelico, da bo njen najljubši topel napitek še slajši.

ideje za izdelke za dom
dišeča sveča Black vanilla, Zara home, 11,99 €; odeja Karve, Jysk, 5 €; skodelica Gloria, Mömax, 3,99 €

Za ljubiteljice vsakdanjih stvari s prikupnimi napisi

Za osebo, ki so ji všeč prikupni ali motivacijski napisi in ima rada vsakdanja, uporabna darila, smo izbrali chic beležnico za zapisovanje vseh opravil in želja, ki jih zagotovo ni malo, set zabavnih in barvitih pisal, ker eden nikoli ni dovolj ter ovitek za telefon, ki s svojim sporočilom zagotovo zvabi nasmešek na obraz.

ideje za prikupne vsakdanje stvari
Beležka S.S. - My Pink Book, Smile Concept Store, 10,20 €; komplet kulijev S.S. - Very Fun Ballpen Set, Smile Concept Store, 5,90 €; ovitek za telefon, H & M, 7,99 €

Pripravila: Katja Traunšek
Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo (hm.com, zara.com, click2chic.si, kozmetika-afrodita.com, zarahome.com, moemax.si, jysk.si, smileconceptstore.si)

Preberite še: Kaj je skrivnost za srečno življenje? (vprašali smo Dance)

Priporočamo tudi: Erdem x H&M: Težko je izbrati 1 dober modni kos, vse obožujemo!

Najbolj brano