PODARJAMO: Si želiš smuči Delight Supreme? Pridi na Elanov smučarski dan!

Veliko žensk je znanih po tem, da obožujejo šport, v smučanju pa še posebej uživajo. Si tudi ti želiš z užitkom vijugati po belih strminah in izpopolniti svojo smučarsko tehniko? Morda pa si začetnica, ki si želi poglobiti svoje smučarsko znanje. Potem nikar ne zamudi Elanov smučarski dan, ki je kot ustvarjen zate! Izpolni prijavni obrazec, uživaj v smučanju in si priborite super nagrado - Elanove smuči Delight Supreme!

Promocijsko sporočilo, 14. 12. 2016
PODARJAMO: Si želiš smuči Delight Supreme? Pridi na Elanov smučarski dan! - Foto: Elan

Dejstvo je, da smučanje zahteva precejšnjo mero fizične pripravljenosti, zato je prav, da smo pred odhodom na bele strmine dobro pripravljene. Elanov smučarski dan, ki bo 20. januarja na Krvavcu je izjemna priložnost, za smučanje z inštruktorjem, prijetno smuko in veselo druženje z drugimi smučarskimi navdušenci.

In kaj te čaka na Elanovem smučarskem dnevu?

Petnajst izbranih žensk, ki bodo razvrščene v tri skupine (začetnice, srednja skupina, boljše smučarke) bodo doživele čudovit smučarski dan s tremi inštruktorji.

Ena izmed vseh, ki boste izpolnile prijavni obrazec, bo srečna izžrebanka in za nagrado prejela nove Elanove smuči Delight Supreme! Zato ne odlašaj in izpolni obrazec TUKAJ!

Natečaj traja od 5. 12. 2016 do vključno 8. 1. 2017. Sodelujte in izpolnite prijavni obrazec že danes!

Kako bo potekal Elanov smučarski dan?

  • sprejem nagrajenk na smučišču, predstavitev programa in razporeditev nagrajenk v skupine, razdelitev testnih smuči
  • ogrevanje z inštruktorji
  • smučanje z inštruktorji (ob 11h menjava testnih smuči)
  • nagradna igra
  • kosilo
  • prosto smučanje

Ženske smuči Elan Delight, ki so lahko tvoje!

Si lahko predstavljaš smuči, ki so v svojem bistvu peresno lahke. Ženske smuči Delight sanje o izjemno lahki smučki prestavlja v resničnost. Te smuči namreč tehtajo manj kot ženska torbica. Ženske smuči Elan Delight Supreme so namenjene dobrim rekreativnim smučarkam. Izdelane so namreč iz ultra lahkih materialov in so zato  v primerjavi z drugimi smučmi resnično občutno lažje. Z njimi boste smučarke uživale na snežnih strminah, saj jim tehnologija Easyskiing omogoča zabavno in hkrati tudi fizično lažje smučanje.  

 

Smučaj na najboljšem slovenskem smučišču

Krvavec je eno največjih in najbolje urejenih smučišč v Sloveniji in prejemnik prestižne nagrade za Najboljše slovensko smučišče 2016, ki ga najboljšim v smučarski industriji podeljuje mednarodna organizacija World Ski Awards. S 30 kilometri urejenih prog ponuja smučarske užitke tako izkušenim kot manj veščim smučarjem. Po vijuganju in uživanju na snegu pa je obvezen postanek na Plaži Krvavec, kjer se okrepčate z dobrotami iz domačega lonca, se posladkate krvavškim šmornom in se naužijete sončnih žarkov ter si ob vikendih smučarski dan popestrite tudi na družabnih dogodkih.

Najbolj brano