Ta modna punca v mestu

Ko moči združita kultna Vespa in retro modni oblikovalec, pride do eksplozije čustev.

Promocijsko sporočilo, 26. 5. 2020
Ta modna punca v mestu - Foto: PROMO

Sean Wotherspoon je fanatik ulične mode in vzhajajoča zvezda na področju mladinske mode v ZDA. Njegova prečiščena energija, neskončna radovednost in pogled zunaj okvirjev časa so se tokrat dotaknili tudi posebne, omejene edicije Vespe Primavera Sean Wotherspoon. Združena kreativna energija dveh stilskih ikon v tem inovativnem eksperimentu bo pritegnila vsakogar, ki se rad igra z modo in se vozi v stilu.


Urbana umetnost na dveh kolesih
 

Zaščitni znak obeh vpletenih je kombinacija vintidža s sodobnim. Barvit učinek kalejdoskopa v slogu 80. in 90. let prejšnjega stoletja je Vespo odel v rumeno, rdečo, temno zeleno in turkizno barvo, ki jo dopolnijo beli poudarki in rjav usnjen sedež. A Seanovo delo se ni končalo pri Vespi Primavera. Oblikoval je tudi čelado, ki se ujema z zunanjim videzom Vespe, in kolekcijo ulične mode, ki jo sestavljajo enostavne majice in moderna trenirka.


Kdo je Vespa?


Spremembe željni Evropi se je prvič predstavila leta 1946, tik po drugi svetovni vojni. 74 let pozneje je Vespa globalni zaščitni znak stila, elegance in tehnologije. Ljubljenka svetovnega občinstva trenutno uživa v svojih najboljših letih.


Kdo je Sean Wotherspoon?


Leta 2013 je z dvema prijateljema v ameriški zvezni državi Virgina odprl trgovino Round Two, ki je že po nekaj mesecih postala legendarno pribežališče umetniških duš. Seana navdihujeta športna moda in obutev 80. in 90. let. Sodeloval je že z znamkami, kot so Nike, Lacoste in Disney, ter delal celo s Princeom.


 

Omejeno serijo Vespe Primavera Sean Wotherspoon si lahko ogledate v Piaggio Centru Koper in Ljubljana ter na www.pvg.si oziroma www.vespa.si.
 
 

Najbolj brano