S tem popolnim zvokom boste v hipu vzpostavili čustveno ravnovesje in se povezali sami s samo

Današnjo kulturo poganjata mobilnost in dostopnost, kar pomeni, da imamo na voljo res malo kakovostnih trenutkov, ko smo lahko popolnoma v miru same s sabo. Stran od vsakdanje mrzlice, obveznosti, kaosa in hrupa vas bo popeljal ta zvok ...

Promocijsko sporočilo, 24. 5. 2021
S tem popolnim zvokom boste v hipu vzpostavili čustveno ravnovesje in se povezali sami s samo - Foto: Harman Kardon

Če imate radi glasbo, ste verjetno že občutili njeno moč, da vas osredotoči na tukaj in zdaj, umiri, razbremeni in ponovno poveže s sabo. Vse to pa je v današnjih časih še kako pomembno, če hočemo ostati 'pri sebi'. 

Vsakdo ima svoj glasbeni okus in vsakogar se čustveno dotaknejo različni zvoki, pomembno je le, da so ti resnično kakovostni, saj lahko le tako zares pozitivno učinkujejo na našo dušo. Ko nas vabijo k poslušanju vedno znova in znova, vemo, da smo našli svojo glasbeno terapijo.

Zvočna izkušnja, ki ustavi čas

Misliti moramo na to, da se v tem svetu nešteto izbir, priložnosti in možnosti ne izgubimo in pozabimo, kdo smo. Prav glasba pa je tista, ki na možgane deluje tako, da vedno znova najdemo svoje čustveno ravnovesje, odklop od napornega vsakdana, globoko sprostitev.

Nizozemski nevropsiholog Erik Scherder je v svoji knjigi Singing in the brain zapisal, kaj se dogaja z našimi možgani med poslušanjem glasbe. Med vsemi strokovnimi razlagami je tudi preprosto povedal, da ima glasba pozitiven učinke na naše razpoloženje – osrečuje nas, vzbudi občutek, da smo živi, saj prebudi vsa mogoča čustva, ki spijo v nas, medtem ko živimo svojo vsakdanjo rutino.

Če iščete zares kakovosten čas zase, lahko k temu veliko pripomorejo preproste in obenem učinkovite tehnološke rešitve, ki vam pomagajo upravljati lastno življenje. Ozvočenje Harman Kardon, ki se med drugim lahko pohvali z odlično bas linijo, je posvečeno podajanju popolnoma čistega zvoka, ki zvabi vaše čute v sproščujoče stanje in vas osredotoča izključno na ta, sedanji trenutek.

Ker je to zvok, ki resnično prevzame!

Glasba, ki vam jo omogoča poslušati avdiotehnologija Harman Kardon, je zatorej sredstvo za čustvene povezave s sabo in z drugimi, z njo lahko učinkovito izkoristite čas zase, oddaljen od vašega natrpanega urnika, in tudi priložnost, da se povežete z drugimi. Zaplešite s prijateljico, partnerjem, sami s sabo ob koncu dneva in zaspite srečnejši.

Ambasador blagovne znamke Jure Košir je na vprašanje, zakaj prav Harman Kardon, odgovoril, da je to ozvočenje najprej izkusil povsem po naključju, a je takoj videl razliko in kvaliteto. Oglejte si VIDEO, v katerem je povedal še marsikaj zanimivega o svojem odnosu do glasbe.

Dizajn, ki nadgradi prostor in je prava paša za oči

Če cenite razkošje, eleganco in prefinjenost, ki niso 'na prvo žogo', temveč temeljijo na kakovosti in estetiki, boste z izbiro zvočnikov Harman Kardon poleg vrhunske zvočne izkušnje v svoje bivanje vnesli tudi vrhunski dizajn in izdelavo, ki izražata vaš osebni slog.

Gre za elegantno oblikovan in prefinjen dizajn zvočnih naprav z razkošnimi zaključki. Resnično kakovosten zvok in estetska podoba pa sta kombinacija, ki vsekakor zdrži preizkus časa in vsakršne konkurence. K temu pa pripomore tudi dejstvo, da so njihovi zvočni sistemi preprosti ter povsem intuitivni, ko govorimo o nastavitvi in uporabi.

Tudi ambasadorja Jasna in Mike Vale sta nam povedala nekaj o glasbi, ki jo poslušata, o zvočniku Harman Kardon pa sta spregovorila tudi kot o dizajnerskem dodatku v njuni novi hiši. Oglejte si VIDEO.

Zvočne naprave Harman Kardon so pri nas na voljo izključno v Big Bangu.

Najbolj brano