Zvezde o zdravih trikih

Vsak od nas ima svoje male trike ali vsakodnevne rituale, s katerimi se počuti bolje in bolj zdravo. Za nekoga je to skodelica čaja, za drugega vroča kopel, za tretjega sproščujoča masaža … Kako pa je z zvezdami? Tudi one imajo svoje navade, od katerih ne odstopajo, ker jim pomagajo, da se počutijo bolje.

Zvezde o zdravih trikih

Gwyneth Paltrow in Courtney Love

Če pijete zeleni čaj, se lahko pohvalite z zdravo navado, saj v telo vnašate antioksidante in tekočino. Poleg tega zeleni čaj pospešuje metabolizem. Nanj prisegata igralka Gwyneth Paltrow in pevka Courtney Love, ki sta lani zahvaljujoč litrom zelenega čaja izgubili približno 20 kilogramov.

Eva Longoria

Patrick Murphy, trener 'razočarane gospodinje' Eve Longorie, je razkril, da igralka spije kar tri litre vode na dan, da bi ohranila tonus mišic in se znebila toksinov. Če se vam zdi voda prevec dolgočasna in je ne morete piti v tako velikih količinah, ji dodajte malo limone ali kakšnega drugega sadja.

Fergie

Pevka skupine Black Eyed Peas ima lepo izoblikovane trebušne mišice zahvaljujoč redni vadbi, a tudi jabolčnemu kisu. Fergie je namrec razkrila, da dvakrat dnevno, po kosilu in večerji, popije dve žlici jabolčnega kisa. Glede na to, da kis nima ravno najboljšega okusa, vam ni treba piti samega, ampak ga lahko daste malo več v solato.

Alicia Silverstone

Zelenjava je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov, nima pa veliko kalorij. Vegetarijanska prehrana je igralki Alicii Silverstone pomagala, da se je vrnila v formo in izgubila kilograme. Odrekla se je zrezkom in krofom, ki jih je imela nekoč najraje, in se raje 'posvetila' zelenjavi. Zvezdnica ima celo svoj vrt, na katerem goji fižol in grah.

Katherine Heigl

Če jeste mjhne obroke, vzpodbujate metabolizem. Vsakič, ko jeste, začne vaše telo 'kuriti' kalorije, zato boste – če boste po malem jedli vsaki dve uri – poskrbeli, da bo vaša prebava delala. Za dieto 5-factor diet, sestavljeno iz majhnih obrokov v kombinaciji z vadbo, se je odločila Katherine Heigl, čedalje bolj vroča zvezdnica priljubljene serije Talenti v belem. "Ko se zbudim in pogledam v ogledalo, pomislim: O, moj bog, ne morem verjeti, da je to moje telo, " pravi lepotica.

Courteney Cox, Jennifer Aniston

Telo in duha trenirajte z budokonom. To je borilna veščina, ki vključuje jogo, različne borilne veščine in meditacijo, njen 'oče' pa je Cameron Shayne, osebni trener igralk Courteney Cox Arquette in Jennifer Aniston. "Joga in borilne veščine so izražanje notranjega bitja vsakega človeka, " pravi Shayne in dodaja: "Če bolje organiziramo premikanje človeka, bomo lahko bolje organizirali tudi njegovo razmišljanje in življenje.

Alicia Keys

Včasih navadna kopel in nega obraza v domači kopalnici preprosto nista dovolj. Obisk wellness centra, v katerem lahko osvobodite um in negujete telo, je prava rešitev. Pevka Alicia Keys je velika zagovornica wellnessa in pravi, da ni boljšega načina, da se družiš s prijateljicami, sproščaš in uživaš, medtem ko ti drugi urejajo nohte in kožo.

Vir, foto Lea

Najbolj brano