Večna črna barva - suknjič, krilo, hlače, srajca, pletenina

Obvezno: suknjič, hlače, srajca, pletenina, krilo in obleka.

Večna črna barva - suknjič, krilo, hlače, srajca, pletenina - Foto: Lisa

Črn suknjič

je krasen klasičen kos, ki iz vsakdanjega oblačila naredi elegantno opravo: oblecite ga na navadne kavbojke in belo majico in ne bo vam nerodno iti v službo. Obenem pa je tak suknjič dovolj udoben in primeren za celo vrsto kombinacij in je nepogrešljiv kos na potovanjih.

Črne hlače

V garderobi vsake ženske morajo biti kosi oblačil, ki so vedno šik, ne glede na trenutne modne smernice. Na seznamu teh oblačil bi na prvem mestu vsekakor morale biti hlače, saj so skoraj nenadomestljive v hladnejših dneh.

Da pa v njih ne boste samo šik, temveč tudi modne, si poglejte, kakšne barve hlač izbrati, da boste popestrile stajling in to zimo ostale modne.

Črna srajca,

naj bo čisto enostavna ali nekaj zelo posebnega, je nujen kos v omari vsake ženske. Oblečete jo lahko zraven česarkoli, v njej pa ste takoj videti res elegantne in pripravljene tako na razgovor za službo kot na kavo s prijateljicami.

Črna pletenina

Na trgo­vinskih policah nas osvaja ogromna ponudba pletenin iz raznoraznih materialov. Pletenine ta letni čas prevzamejo nov pomen v garderobi: klasične fine pletenine, preveliki polo puloverji, fantovske jope ali oprijeti ženstveni kombinezoni bodo na novo osvajali ženska srca.

Črno krilo

Tako kot za hlače velja tudi za krilo – v omari ga preprosto morate imeti. Krilo lahko kombinirate s suknjičem in tako dobite navidezni kostim. Zvečer ga oblecite na top z bleščicami in salonarje s peto, za nekoliko boemski videz pa na hlačne nogavice s teksturo, usnjene škornje in jakno.

Krilo naj ima tanko svileno podlogo, kar bo preprečilo prijemanje na hlačne nogavice. Zadrga naj bo zadaj ali na boku, nikoli spredaj, saj to doda volumen ravno na tistem mestu, kjer si ga večina žensk najmanj želi.

Črna obleka

Pomembno je, da izberete obleko, v kateri se počutite dobro, udobno in samozavestno. Izražati mora tudi značaj (izberite barvo, v katero se tudi drugače rade oblačite). Da boste v obleki videti dobro, ne potrebujete najdražjega modnega kosa. Obleka je lahko cenovno zelo ugodna in preprosta, vendar se morate v njej dobro počutiti in jo znati nositi. V njej morate biti čudovite.

Zapomnite si, da smo modni takrat, ko najdemo kroj, barvo in slog, ki nam pristaja.

Najbolj brano