20 najnovejših filmov, ki si jih morate ogledati, dokler še imate čas

Izberite svoj film za nocojšnji večer.

20 najnovejših filmov, ki si jih morate ogledati, dokler še imate čas - Foto: Profimedia

Skoraj vsaka panoga je bila v novi pandemiji nekoliko prizadeta, vključno z zabavno industrijo, ki je ustavila produkcijo na skoraj vseh projektih in odložila izdaje odmevnih filmov, kot sta Mulan in Black Widow. Ker so kinodvorane po vsem svetu zaradi varnosti zaprte, smo spodaj pripravili seznam najnovejših filmov, ki bodo na ogled že predčasno. 

Uživajte v gledanju!

1. How to Build a Girl

Film, ki temelji na romanu Caitlin Moran, predstavlja lik Johano (Beanie Feldstein), britansko najstnico, ki se z glasbeno kritiko uspe izogniti svojemu monotonemu življenju.

2. The Assistant

Film sledi dnevu v življenju Jane (Julia Garner), filmske producentke, ki trenutno opravlja delo mlajše asistentke mogotca filmske industrije. Njene naloge vključujejo pripravo kave, klicanje in spopadanje z vse večjim sumom, da njen šef spolno napada ženske v pisarni.
 

3. Valley Girl

Kultna klasika iz 80. let prvič dobiva široko digitalno izdajo. Valley Girl, romantična komedija iz leta 1983 z Nicolasom Cageom in Deborah Foreman, je na voljo na ogled skoraj 40 let po prvotnem prvencu.
 

4. Endings, Beginnings

Ta romantična drama režiserja Drakea Doremusa sledi ljubezenskemu trikotniku med Shailene Woodley in parom najboljših prijateljev (Sebastian Stan in Jamie Dornan).

5. Never Rarely Sometimes Always

Ta indie drama sledi najstnici v podeželski Pensilvaniji, ki prestopi državno mejo, da bi lahko splavila.

6. Bad Boys for Life

Will Smith in Martin Lawrence sta se po 17 letih ponovno združila zaradi nadaljevanja franšize Bad Boys. Zdaj lahko gledate, kako dolgoletna detektivska partnerja rešujeta kriminal iz udobja lastnega kavča.

7. Portrait of a Lady on Fire

Ta francoska romanca raziskuje prepovedane odnose med Héloïse (Adèle Haenel), ki je ravno zapustila samostan, da bi se poročila, in Marianne (Noémie Merlant), umetnico, ki si je zadala, da bi naslikala njen poročni portret.

8. Downhill

Julia Louis-Dreyfus in Will Ferrell na podlagi švedske drame Force iz leta 2014 igrata zakonski par, katerega družinske zimske počitnice v Alpah in sorodstvo so preizkušene, ko se izognejo plazu.

9. Inside the Rain

Ta romantični indie film, ki temelji na izkušnjah pisatelja in režiserja Aarona Fisherja z bipolarno motnjo, sledi študentu filma Benjaminu Glassu, ko se bori za uravnovešanje svojega duševnega zdravja in novo romanco s spolno delavko in režiserko Emmo (Ellen Toland).

10. The Call of the Wild

V družinskem filmu, ki spremlja pustolovščine psa po imenu Buck, ko potuje od svojega doma v Kaliforniji do aljaškega Yukona, ima glavno vlogo Harrison Ford.

11. Resistance

V filmu o drugi svetovni vojni iga Jesse Eisenberg kot ambiciozni judovski performer Marcel Mangel, ki sodeluje s francoskim odpornikom, da bi rešil na tisoče sirote pred nacisti.

12. I Still Believe

K.J. Apa v tej glasbeni drami igra krščanskega pevca Jeremy Camp.

13. The Invisible Man

V tem psihološkem trilerju Elizabeth Moss igra žensko, ki jo preganja nasilni bivši partner, za katerega vsi verjamejo, da je mrtev.

14. Just Mercy

Michael B. Jordan v tej drami, ki temelji na resničnih dogodkih, igra zagovornika civilnih pravic, ki se bori za osvoboditev po krivem obsojenega zapornika (Jamie Foxx).

15. Birds of Prey

Harley Quinn (Margot Robbie) je sestavila skupino superjunakov (Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead in Jurnee Smollett-Bell), da bi snela črno masko Ewana McGregorja.

17. The Way Back

Hrepenite po dobri športni drami? Ben Affleck igra nekdanjega športnika, zvezdnika in alkoholika, ki začne trenirati obetavne košarkarske reprezentance.

18. Bloodshot

Najnovejši akcijski film Vina Diesela je zdaj na voljo tudi za predvajanje. Poleg superjunaka Diesela si ga oglejte še zaradi njegovega soigralca Sama Heugana.

19. Emma

Anya Taylor-Jay igra najpomembnejšo ženitveno posrednico iz 19. stoletja Emmo Woodhouse v zadnji ponovitvi te klasike Jane Austen.

20. The Hunt

Kontroverzna grozljivka ima eno boljših igralskih zasedb, vključno z Betty Gilpin, Hilary Swank in Emmo Roberts.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je edini trend manikire, ki ga morate poznati to poletje

Priporočamo tudi: 10 najboljših šik športnih stajlingov, ki jih z lahkoto posnemate

Najbolj brano