Tedenski horoskop od 9. do 15. junija

Torek bo v več pogledih naporen dan, prepreden z različnimi nesporazumi, ki se lahko sprevržejo tudi v resna nesoglasja, saj nam bo vsem primanjkovalo strpnosti, hkrati pa bomo bolj občutljivi kot po navadi. V dopoldanskih urah bomo še imeli toliko energije, da stvari vržemo čez ramo in se premaknemo naprej, popoldne pa nas bodo slabe vibracije ohromile, zato poiščimo sprostitev v naravi, priporočljiva sta tek in hoja (tudi v hrib), da prekinemo negativni tok dogajanja.

Tedenski horoskop od 9. do 15. junija - Foto: Profimedia

V sredo se Luna že premakne v znamenje ovna in napoveduje veliko akcije, prav tako pa čudovit dan, saj se nam bodo dogajale lepe stvari. Za začetek se bomo premaknili z mesta in vztrajno naskakovali vse ovire, ki nam stojijo na poti do cilja, zastavili bomo tudi nove poslovne načrte. Pomembno je, da načrtujemo stvari, ki jih imamo radi, v pomoč nam je lahko tudi pogovor z ljubljeno osebo ali nekom, ki ga cenimo in nam je blizu v razmišljanju. Tudi večer bo živahen in nemiren v pozitivnem smislu. Znali bomo očarljivo poklepetati in zapeljevati, če gre za partnerja, pa lahko pričakujemo eksploziven večer, poln strasti in romantike.

Četrtek bo v zgodnjih popoldanskih urah pokvarila povezava Lune s Plutonom, vleklo nas bo navzdol, nagnjeni bomo k negativnosti in jezi, večinoma usmerjeni v kariero, kjer ne bo vse tako, kot smo si zamislili. Zvečer nas bo v svoje zavetje vzel Jupiter in pomiril razgreto glavo ter nam pokazal širšo sliko dogajanja. Morda bomo imeli težave s spanjem oziroma bomo potrebovali več časa, da zaspimo.

Petek bo zanimiv in zlo razgiban dan. Luna je še vedno v znamenju ovna in bo tvorila lepo povezavo s Soncem in Marsom, kar lahko izkorostimo predvsem v službi, saj bomo imeli veliko idej in bomo prekipevali od kreativnosti. Izkoristimo predvsem jutro in zgodnji del dopoldneva, kajti popoldne gre Luna v Bika in prinese novo energijo. Prav tako bo v petek Merkur prstopil v znamenje raka, kar pomeni, da bomo postali bolj čustveni v svojih razmišljanjih in izrazu, veliko bolj dovzetni za stiske drugih in bolj sočutni. Za konec se okoli 11. ure dopoldne obrne retrogradno še Neptun, zato nas lahko preseneti oseba iz preteklosti, na katero smo bili čustveno navezani, je pa to tudi čas, ki ga namenimo svojemu (umetniškemu) izražanju, zato fotografirajmo, slikajmo, pišimo, poglejmo kakšen dober film in se v bodoče bolj posvetimo tudi umetnosti.

Sobota bo zelo prijetna, čeprav se bomo morda zbudli napeti, vendar bo preostanek dneva lep, sanjav, nežen in čuten. Globoko bomo povezani s partnerjem, dan pa je namenjen tudi duhovnosti, zato meditirajmo, prebirajmo tovrstno literaturo ...

Nedelja bo do večera tekla brez posebnih presenečenj, lepo bi bilo, da si popoldne privoščimo malce gibanja ali skok v morje, to nam bo napolnilo dušo. Za nameček gre zvečer Luna v Dvojčka, zato bomo bolj klepetavi in družabni, a tudi trmasti. Ne izzivajmo sporov.

Najbolj brano