Tedenski horoskop (od 8. do 14. decembra)

V začetku tedna bomo pretirano občutljivi, kar je deloma posledica pretekle polne lune, deloma pa zato, ker se Luna premika po znamenju raka, ki prinaša s seboj hitro menjevanje razpoloženja, ščepec otožnosti, željo po bližini, nemir ...

Tedenski horoskop (od 8. do 14. decembra) - Foto: Profimedia

Kar ne bomo našli pravega mesta zase pod soncem, polni bomo dvomov in celo strahov, kar nas bo naredilo bolj oprezne in celo bolj učinkovite. Povezava med Soncem in Merkurjem kaže, da bomo razmišljali hitro in napredno, ne bomo se ukvarjali s podrobnostmi, ampak s celoto, kar nam lahko prinese več uspeha.

Razpoloženje se bo nadaljevalo tudi v torek, vendar v blažji obliki, saj bodo strahovi in pritiski popustili, več časa si bomo vzeli za družino in dom, kjer si bomo lahko odpočili in si hkrati napolnili baterije.

Sreda prinaša energetski zasuk, saj se Luna preseli v znamenje leva, kar nam bo hitreje pognalo kri po žilah, zaradi povezave z Marsom pa bomo bolj ambiciozni, svoje cilje bomo hoteli doseči za vsako ceno, tudi če pri tem škodimo sebi. Tudi Venera bo zamenjala znamenje in se premaknila v Kozoroga, kar prinaša nekoliko bolj realen pogled na partnerstvo, morda bomo bolj kritični do partnerja in najdražjih, videli bomo napake in pomanjkljivosti, ki jih prej nismo oziroma nas niso pretirano motile. Posledično lahko pričakujemo, da bomo stvari začeli popravljati – ne le pri drugih, tudi pri sebi.

Četrtek bo glede na stanje na nebu najbolj pozitiven in prijeten dan v tednu, kar bomo izkoristili predvsem na delovnem mestu, kjer bomo zelo kreativni, hitri in široki v razmišljanju, zvečer pa nam je lahko zelo lepo tudi doma, saj bomo partnerja znali osvojiti samo z žarečim pogledom.

Petek bo ploden in konstruktiven dan, prekipevali bomo od dobrih idej, s katerimi bomo opozarjali nase v službi, čeprav zgodnje popoldne prinaša nekaj dvomov vase, morda tudi strahov, povezanih z neuspehom. A to nam ne bo pokvarilo večera, zato ga izkoristimo za romantiko, prijetno druženje in ljubezenske aktivnosti.

Konec tedna bo naporen, a le zato, ker bomo hoteli takšnega. Ali bomo ves čas v pogonu in brkljali po domu, iščoč stvari, ki jih je treba pospraviti in očistiti, ali pa bomo od sebe na vseh področjih pričakovali preveč discipline, da bi lahko zgolj uživali.

Poskusimo spremeniti tok zavesti in se odprimo pozitivnemu razmišljanju, poskrbimo za svoje telo in se odpravimo v savno, ali pa si doma privoščimo dolgo kopel ob svečah, dober film, si morda zavrtimo nekaj glasbe, ki nas bo ponesla v domišljijski svet.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri