Tedenski horoskop od 30. marca do 6. aprila

Teden bo mineval bliskovito hitro in nekaj je gotovo: dolgčas nam ne bo, čakajo nas spremembe.

Tedenski horoskop od 30. marca do 6. aprila - Foto: Profimedia

V ponedeljek jih morda še ne bomo slutili, saj bomo zasuti z delom, zelo pridni in učinkoviti bomo, na trenutke celo spogledljivi, vendar moramo paziti, kdaj in s kom, če si nočemo pokvariti zabave. Popoldne diši po sitnobi, nič nam ne bo všeč ali prav, vendar to ne bo trajalo dolgo, saj bo kombinacija Lune z Uranom prinesla nove ideje.

O marljivosti bi se lahko razpisali tudi v torek, ko gre Luna v znamenje device, res pa je, da lahko ta dan storimo še korak več pri spogledovanju, čeprav vemo, da gre za prepovedan sadež. Merkur bo prestopil v znak ovna, zato čisto brez idej ne bomo, ko bo treba razmisliti, kakšen korak storiti naprej. Čutnost nas bo prevzemala v večernih urah, saj bo Mars začel potovati po znamenju bika, zato se ljubimo, uživajmo v dobri hrani in glasbi, pustimo ljubezni, da zadiha in se izrazi.

Prvi april kot dan šaljivcev morda sploh ne bo tako zelo smešen, kot zveni, saj bomo delali pod pritiskom ali pa ne bomo mogli razmišljati zaradi težav doma, vseeno pa se ne silimo v stvari, ki nam niso blizu oziroma jih ne zmoremo. Kot rečeno, delo bo oteženo, vendar pa bomo v sebi začutili tudi iskrico optimizma, zato glavo pokonci in gremo naprej!

Kar bo zamočila sreda, bo popravil četrtek, ko se bomo spet (pre)lepo gledali z vsemi, si dvorili (morda tudi z obljubami, ki jih sicer nimamo namena držati) in se nasploh obnašali, kot da nimamo skrbi pod soncem. Idej bo več kot dovolj za uspešen delovnik, namesto svežih pa se poskusimo držati načrtov, ki smo jih že začeli uresničevati.

Petek z Luno v Tehtnici bo navihan in svojeglav dan, delo nas ne bo preveč zanimalo, toliko bolj pa vse drugo. Zelo bomo družabni in komunikativni, službeno kofetkanje bo skoraj naša dolžnost, zato bo delovni dan lahkoten, znali pa bomo očarati tudi avtoriteto, če nam bo kdo karkoli očital. V zraku bo že čutiti nemir pred Luninim mrkom, ki prihaja v soboto, zato se bo marsikdo sprostil tudi v večernih urah, ki se lahko raztegnejo do jutra.

Sobota bo poskočna, polna globokih strasti in uvidov. Od bližnjih bomo zahtevali vse in nič manj, kar bo s seboj prineslo nesporazume, ponekod pa tudi zamere in užaljenost, a tudi to bo hitro prešlo, saj se ne bomo želeli ukvarjati z malenkostmi. Naš ego bo gromozanski in svojeglav, sploh se ne bo oziral na druge, a ob mrku ga vseeno poskusimo obdržati na vajetih, da nam pozneje ne bo žal. Umirimo se, lahko tudi fizično, s športom, tekom, jogo ali pa s pogovorom in meditacijo. Večer si lahko polepšamo tudi z dobrim pustolovskim filmom ali ZF-filmom, uživali bomo tudi ob kriminalki.

Nedelja bo težja kot sobota, bolj bomo čutili mrk in bolj se bomo ozrli sami vase, kar s seboj potegne vso težo naših misli. Ne bodimo prestrogi do sebe, ne iščimo krivca za svoje napake in ne delajmo se, kot da smo nepremagljivi. Ohranimo spoštovanje do okolice.

Najbolj brano