Tedenski horoskop od 3. do 10. avgusta

Ponedeljek bo psihično naporen dan, ki bo od nas zahteval veliko zavzetosti in volje za delo. Luna je v lepih aspektih z Marsom in Saturnom, prvi nas bo potiskal proti ciljem, drugi nam bo dajal vztrajnost, Luna v kombinaciji z Marsom pa napoveduje tudi več erotike in spodbuja željo po intimnosti, zato nam je lahko zvečer še zelo lepo.

Tedenski horoskop od 3. do 10. avgusta - Foto: Profimedia

Ker sta Jupiter in Saturn v napetih odnosih, se zna zgoditi, da se bomo za uspeh zelo trudili, a nas bo Saturn "vlekel" nazaj, oziroma ne bomo zmogli koraka naprej, velika ovira pri načrtih je tudi denar, ki ga ne bo dovolj ali pa ga ne bomo hoteli zapraviti.

V torek se Luna premakne v znamenje ovna in nam vlije nekoliko več energije, ki jo bomo potrebovali, ko se bo treba potegniti zase na delovnem mestu. Morda bomo celo nekoliko preveč zabavljaški in sproščeni, kar marsikomu ne bo všeč. Pozno zvečer se lahko s partnerjem strastno zapletemo, lahko verbalno ali kako drugače, saj bo treba sprostiti težke misli in čustva.

Sreda je dan za akcijo. Zelo bomo nemirni in brez obstanka, saj se nam bo mudilo k novim ciljem ali novemu začetku, spretni bomo v komunikaciji, a tudi malce odrezavi. Popoldne nas lahko preplavijo bolj temačna čustva, ne bomo zaupali ne vase ne v partnerja, zato bosta nastopila ljubosumje in dvom. Če se bomo znali pogovoriti, je večer idealen za reševanje težav.

Četrtek bo spodbuden in zelo dinamičen dan, saj gre Luna čez veliko aspektov, poleg tega pa se premakne tudi v znamenje bika, ki je konkreten in rad opravi stvari do konca. Z vztrajnostjo lahko daleč pridemo (pa tudi z lepo besedo), ne delajmo novih načrtov, ampak zaključimo stare projekte. Denarna situacija se lahko nekoliko izboljša, a vseeno ne zapravljajmo. Če si že moramo nekaj kupiti, naj bo to kaj lepega in vrednega svojega denarja.

V petek bomo nekoliko svojeglavi, zato imamo lahko težave z nadrejenimi ali pa doma, kjer partner ne bo najbolj razumevajoča oseba na svetu, kar nas lahko seveda zelo zmoti, in hkrati opomne, da ima tudi on napake, s katerimi moramo znati živeti. Merkur se preseli v znamenje device, kar pomeni, da bomo v komunikaciji bolj stvarni, trezni in odgovorni, predvsem kar se tiče denarja.

Tudi sobota bo živahna, saj je na nebu spet veliko dogajanja. Lahko rečemo, da bomo vstali težkih misli (ali pa na levo nogo), vendar si jutro lahko tudi začinimo in se ljubeče posvetimo partnerju. Nasploh je jutranji seks lahko odličen! Pozneje se Luna premakne v dvojčka, zato bomo bolj razmišljujoči, a bomo sami sebe blokirali, saj bomo napeti in nejasni, težko bomo uredili svoje misli in našli izhod iz naporne finančne situacije.

Nedelja prinaša zatišje in zbranost, lepo nam bo s partnerjem in ne bo nam zmanjkalo idej, kaj bi počeli, saj se bo Mars preselil v znak leva, kjer se odlično počuti, vsi pa bomo čutili več energije, ki bo ogrevala svet in nas same, da bomo postali bolj aktivni, športni, prodorni, strastni ... Lepo nam bo s partnerjem, vendar pa si lahko dan popestrimo tudi s prijatelji in ušpičimo kaj lepega. Samo ne bodimo preveč gospodovalni.

Najbolj brano