Tedenski horoskop (od 29. decembra do 4. januarja)

Staro leto se bo iztekalo zelo dinamično, zelo živahno in spodbudno se bo začelo tudi novo leto, ki pa bo pred nas kmalu postavilo nove izzive in spremembe.

Tedenski horoskop (od 29. decembra do 4. januarja) - Foto: Profimedia

Tokrat bo za številne ponedeljek res dolg kot ponedeljek, čeprav energije za delo ne bo manjkalo, primanjkovalo pa bo strpnosti, zapletali se bomo tudi v komunikaciji, saj bomo videli le sebe in svoje potrebe. Tudi če ste dela prosti, ne bo šlo brez zapletov, težko se boste prilagajali, zato dan izkoristite za kakšno zimsko športno aktivnost, da se sitnoba razkadi.

Torek bo živo nasprotje ponedeljka, miren in počasen, naklonjen uživanju v lepih stvareh in dobri hrani, z veseljem se bomo odpravili v kino ali si filmski maraton privoščili kar doma. Če še nimate darila za novo leto, je danes odličen dan, da zadnji trenutek kupite kaj lepega in trajnega.

Zadnji dan starega leta napoveduje zelo razpoloženo ozračje, saj se na nebu tvorijo harmonične povezave, zaradi katerih bosta prevladovali dobra volja in želja po konkretni zabavi. Nikjer ne piše, da bomo šli vsi do konca svojih žurerskih sposobnosti, kot zmeraj bodo nekateri pretiravali, drugi pa vedeli, kje je meja norosti. Vseeno bo sreda zelo simpatično obarvan dan.

In če ste mislili, da boste v četrtek poležavali in zdravili mačka, se motite, kajti Luna bo prestopila v znamenje živahnega dvojčka, zato nas bo kar vleklo v družbo, kjer si bomo lahko izmenjali komentarje o novoletni zabavi, o počutju in tem, kaj nas čaka v prihodnosti. Zaradi povezave Jupitra in Marsa bo prihajalo nekaj nemira, ki ga bomo občutili predvsem takrat, ko se bomo na silo zaganjali v stvari ali razmišljali namesto vseh, kar lahko koga v naši bližini tudi razjezi, saj ima vsak svoje mnenje oziroma pravico do njega.

Zvečer nas bo dohitela utrujenost, nekatere bo zgrabila klasična ponovoletna otožnost, zato se hitro odpravimo v posteljo in presanjajmo skrbi, ki morda sploh niso tako velike, kot se zdijo.

Petek in sobota bosta zelo živahna dneva, nadaljevali bomo v silvestrskem duhu in se družili s prijatelji, sobota bo prinesla tudi lepe trenutke v partnerstvu, nežnost, željo po bližini, po pogovoru, v katerem se lahko sproščeno izrazimo ... Skratka, obvezno si bo treba vzeti čas v dvoje.

Nedelja z Luno v Raku bo družinsko obarvana in veliko bolj umirjena kot pretekli dnevi, vendar ne pasivna, če bomo le znali izkoristiti dobro energijo planetov. Morda bomo čisto zapečkarski, morda se odpravimo ven in si privoščimo nekaj gibanja na svežem zraku, vsekakor pa bomo okoli sebe širili ljubezen in jo rade volje tudi dobivali od najbližjih.

Čutiti bo vpliv ponedeljkove polne lune, ki bo prinesla prve večje spremembe v novem letu.

Najbolj brano