Tedenski horoskop (od 27. oktobra do 3. novembra)

V tem koncu tedna je Merkur spet krenil direktno, kar pomeni, da se bo izboljšala komunikacija med ljudmi, da bo manj zastojev na cesti in nasploh manj nesporazumov, ki nam delajo sive lase.

Tedenski horoskop (od 27. oktobra do 3. novembra) - Foto: Profimedia

Res je, da se je Merkur obrnil že v soboto in smo njegov vpliv najbrž že vsi začutili, saj se stvari počasi spet postavljajo na svoje mesto, kar je po nedavnem Sončnem mrku pravo olajšanje.

Hkrati je v nedeljo dopoldne v znamenje kozoroga vstopil še Mars, ki nas bo naredil bolj delavne, disciplinirane in ambiciozne. Je že tako, da se bo leto počasi začelo iztekati, zato je treba stvari postoriti do konca in vztrajati, dokler nam ne uspe.

V ponedeljek nas bo še razveseljevala energija Lune v Strelcu, ki se ji pridružijo še pozitivne povezave (aspekti) z Uranom, Merkurjem in Jupitrom – kreativnost bo dopolnjevala marljivost in nasprotno, rezultati se bodo hitro pokazali, ne glede na to, česa se lotimo. Dan je primeren tudi za izkazovanje nežnosti, pravzaprav bo v ljubezni vse kar nekoliko čarobno.

Torek, sredo in del četrtka bomo preživljali z Luno v znamenju kozoroga, ki je resno, zadržano, vendar zelo ambiciozno znamenje, zato bomo tudi sami delovali tako in postorili, kar se nam je nabralo.

V torek nam bo šlo lažje kot v sredo, ko se bomo morali za vse trikrat bolj pretegniti kot običajno, medtem ko bomo v četrtek že poželi nekaj spodbudnih rezultatov in se z Luno, ki popoldne vstopi v Vodnarja, nekoliko sprostili, si vzeli čas za druženje, za prijatelje, morda pa si še pred koncem tedna vzamemo prosto in se odpravimo naokoli.

Pozor – ne pričakujmo, da nam bodo vsi sledili, in ne pozabimo, da je ljubezen nekaj, v čemer dva uživata, ne da bi se bala izgube svobode in neodvisnosti. Poleg tega je v petek noč čarovnic, zakaj ne bi poleteli na čarovniški ples in se prepustili ozračju?

Ni treba poudarjati, da je sobota dan, namenjen pokojnim, kar vedno prinese s seboj nekaj stresa, če se odpravimo na grobove, vendar bodimo potrpežljivi, saj gre samo za en dan v letu, ko se spomnimo ljudi, ki jih ni več. Sicer bomo prijazni drug do drugega, popoldne pa Luna prestopi v znamenje rib, ko nas lahko zagrabita otožnost in povečana občutljivost po napornem dnevu, zato zvečer ostanimo doma, obdani z najdražjimi, crkljajmo se, zaviti v odejo, in lupimo kostanj drug drugemu.

Nedelja s seboj prinaša živahnost, v zraku bo čutiti olajšanje. Čas je za igrivost, druženje s prijatelji, potepanje, kuhanje dobrot in seveda tisto najlepše: ljubljenje v dvoje. Teden se bo vsekakor lepo zaključil in napovedal lep začetek novembra.

Najbolj brano