Tedenski horoskop (od 26. januarja do 1. februarja)

Lep in ljubeč teden je pred nami, če bomo le nastopali diplomatsko in s posluhom za druge. V nasprotnem primeru tudi nesoglasij ne bo manjkalo.

Tedenski horoskop (od 26. januarja do 1. februarja) - Foto: Profimedia

V ponedeljek bo Luna poudarjala delavnost in marljivost, pa čeprav se bomo vsega lotevali bolj počasi. Do cilja bomo slej ko prej prispeli in štel bo dober rezultat. Zaradi vpliva Venere bo dan tudi nekoliko romantično obarvan, nadvse primeren za večerjo v dvoje, ki se zaključi med rjuhami, od koder se nam ne bo nikamor več ljubilo.

Tako kot bo ponedeljek precej umirjen, tako bo torek poln vzponov in padcev, na katere ne bomo imeli vedno vpliva. Borili se bomo zase in za svoje cilje, vendar nam bo uspeh kar nekako spolzel iz rok, kot bi nekdo hotel, da nam ne uspe. Venera danes preide v znamenje rib, kar bo na splošno naglasilo pomen ljubezni za vsa znamenja, največ pa bodo pridobila vodna in zemeljska znamenja, medtem ko se zračna ali ognjena lahko tudi ne znajdejo v poplavi čustev.

Sreda prinaša živahnost in komunikativnost, ki smo ju že pogrešali, a pozor: veliko bo zmede pri sodelovanju z drugimi, drobnih nesporazumov, ki bodo skazili celotno sliko, hkrati pa je to priložnost, da začnemo urejati pretekle obveznosti in počistimo z njimi. Ni se nam treba bati, da ne bi imeli glave polne svežih prebliskov in idej, vendar vse ne bodo sprejemljive za okolico.

Četrtek bo izjemno razgiban dan, zato najprej popazimo v prometu in ne divjajmo, vse nas bo počakalo. Spet nas lahko ujamejo takšni ali drugačni dolgovi iz preteklosti, na katere bomo morali hitro najti odgovor. Ne prestrašimo se in ostanimo realni pri iskanju rešitev, predvsem pa se obrnimo na ljudi, ki nas podpirajo in nam znajo pomagati, naj bo to v službi ali doma, ponos ne bo ranjen.

Petek nas bo na vsakem koraku spominjal, da je konec tedna pred vrati, zato se bomo kar zgodaj začeli sproščati, služba lahko hitro postane družba, le pozorni bodimo, da (v šali) ne bomo izrekli česa, kar se nam lahko pozneje maščuje. Če se ne boste veselili čez dan, imate zvečer več kot dovolj priložnosti in volje, pa tudi potreba po erotiki bo iz ure v uro večja. Samski lahko doživite res nepozabno srečanje s sorodno dušo, zato imejte odprte oči!

Sobota z Luno v Raku bo zapečkarska, radi se bomo družili z družino, tudi obisk sorodnikov nam ne bo razparal živcev, lahko pa raje povabimo prijatelje na večerjo in se pozabavamo. Večer bo poudarjal nežna čustva do partnerja, ki nas lahko zbližajo na več ravneh, od pogovora do seksa. Vsekakor nam bo v soboto lepo in si ne bomo želeli iz svojega brloga.

Nedelja prinaša v dom nekaj napetosti in nemira, vedno pač ne moremo ugajati vsem, pa če se še tako trudimo. Namesto da poskušamo na silo uveljaviti svoj prav, dajmo prednost čustvom in delujmo ljubeče, ko si bomo česa želeli, in vrata se nam bodo zlahka odprla. Uživajmo v lepih nedeljskih uricah, še preden se zavemo, da je naslednji dan spet ponedeljek.

Najbolj brano