Tedenski horoskop od 24. do 31. avgusta

Ponedeljek bomo začeli z Luno v znamenju strelca in Soncem v znamenju device, kar pomeni, da bodo naši apetiti in naša pričakovanja tako visoka, da zlepa ne bomo zadovoljni, vsaj ne, dokler ne bo vse urejeno do zadnje podobnosti.

Tedenski horoskop od 24. do 31. avgusta - Foto: Profimedia

Sonce v devici bo naslavljalo razum in skromnost ter delo in disciplino, kar bo za Luno v strelcu, ki nagovarja svobodo in širino, obremenjujoče in brez možnosti manevrskega prostora, ki daje prednost kreativnosti. Čeprav se bomo zelo trudili, saj nam bo pomagal Mars v levu, je morda bolje, da ne rinemo z glavo skozi zid, ampak energijo usmerimo v bolj prijetna področja, kot je na primer spolnost, saj bomo zelo ognjeno razpoloženi.

V torek nam Luna v kozorogu skupaj s Plutonom v kozorogu dovaja ogromno trdnosti, moči, ambicije in vztrajnosti, s katerimi bomo dosegali svoje cilje. Ti bodo morda manj idealistični kot včeraj, volje pa bo na pretek. Skoraj obvezno bi se bilo po delu spočiti, priporočljiv je sprehod v naravi, lahko tudi tek, obisk masaže, branje knjige ali okusna, vendar ne preveč obilna večerja. V posteljo se odpravimo dovolj zgodaj, da nam ne uide krepak spanec.

Tudi v sredo bomo še vedno pod vplivom kozoroga, resni in hladni, kar nam lahko očitajo predvsem domači, ki si bodo želeli več bližine in topline. Zaradi povezave s Saturnom v škorpijonu se lahko proti večeru zelo raznežimo in pokažemo svojo globoko strast, globoka čustva.

Četrtek bo še vedno v znamenju kozoroga, ki se bo povezoval z drugim zemeljskim znamenjem, to je Merkurjem v devici, kar pomeni, da bodo naš um zelo izostren, praktičen in logičen. Ne bo časa za sanjarjenje, zanimale nas bodo stvari, ki jih lahko dosežemo s trdim delom. Če imamo vrt, se mu poskusimo posvetiti, kolikor nam to dopušča drugo delo. Ne dovolimo si, da nas preplavi melanholija, oziroma si takrat poiščimo nekaj, kar nas bo pomirilo, najbolje dobro družbo, pa čeprav v eni sami osebi.

V petek bomo spet zadihali s polnimi pljuči, saj bo Luna prestopila v znamenje vodnarja, nam dala širino, svobodoljubnost in človekoljubnost. Postavili se bomo za druge, ko bo treba, ne bomo prenseli sebičnega ravnanja, ne svojega ne okolice, ideja, naj vsak dela samo zase, nam bo tuja, čeprav bomo nenehno trkali ob njo. A ker bosta Luna in Uran v zelo živahni povezavi, nas ne bo moglo nič ustaviti, ko bomo hoteli uveljaviti svoje, predvsem pa bomo tudi z drugimi radi delili svoje mnenje in izkušnje, čaka nas tudi nekaj prijetnih srečanj, naj gre za ljudi, ki jih poznamo ali ne.

Sobota in nedelja bosta minevala z Luno v znamenju rib, kar prinaša s seboj obilje čustev, enkrat veselih, drugič manj veselih, pomembno je le, da imamo ob sebi nekoga, ki nam bo znal pokazati pozitivno plat življenja, tudi ko tega ne bomo videli. Bolj kot zase bomo znali poskrbeti za druge, zato je prav, da si dovolimo, da poskrbijo tudi za nas.

Najbolj brano