Tedenski horoskop od 20. do 27. aprila

Ponedeljkov vpliv Lune v Biku se bo okrepil, ko ji bo sledilo še Sonce v tem znamenju, kar pomeni, da je pred nami daljše in stabilnejše obdobje.

Tedenski horoskop od 20. do 27. aprila - Foto: Profimedia

To je čas, v katerem vladajo biki, ki se preprosto razcvetijo in uživajo v tem času, poudarjeni so čutnost, užitek in smisel za lepoto ter umetnost, zato ne pozabimo, da smo del tega in se prepustimo.

V torek se Luna že preseli v znamenje dvojčkov in napoveduje zelo igriv dan, v katerem se bomo namesto delu raje posvečali zabavi, čeprav obveznostim ne bomo mogli uiti. Naše ideje bodo včasih nerealne, predvsem pa nam bo primanjkovalo vztrajnosti, z lahkoto se bomo zoperstavljali nadrejenim, saj ne bomo prenesli, da nas kdo omejuje. Lepši bo večer, ko bomo nadvse romantični in nas bo kar samo od sebe klicalo med rjuhe, kjer se lahko zamotimo tudi do jutra, če bo treba.

V sredo bomo živahnega duha in polni idej, kako bi stvari izboljšali, pogosto nam drugi ne bodo mogli slediti, ker bomo prehitri ali pa zato, ker bodo naša razmišljanja svetlobna leta od povprečja, vendar dovolj praktična, da se jih bo dalo uresničiti in da nam bodo prinesla koristi. Večer z lepo povezavo Jupitra in Venere bo spet klical po veliki meri romantike, v kateri bomo uživali v dvoje, morda pa si zaželimo večje družbe in več dogajanja.

Četrtek z Luno v Raku bo umiril dogajanje in poskrbel, da bomo pokazali svojo najnežnejšo plat, s katero bomo brez velikih bojev dosegli, kar hočemo. Razmišljali in delovali bomo bolj preudarno, imeli bomo veliko občutka za soljudi, predvsem pa bomo lahko izboljšali odnose z nadrejenim, možem ali očetom, če se je kje nabrala zamera. Večer bo sanjav, primeren za kozarec dobrega vina, ob katerem lahko klepetamo pozno v noč, vendar brez pretiravanja.

Petek bo od nas zahteval celega človeka, treba bo pokazati vso svojo moč in disciplino, kar nam bo šlo dobro do rok, pazimo le, da nas ne bodo izdali živci. Namesto da eksplodiramo pred vsemi, pojdimo na kratek sprehod, umirimo duha in zadihajmo, s čisto glavo bomo svari dojemali bolj trezno in strpno.

Konec tedna bo mineval z Luno v znamenju leva, zato bo zabaven, poln topline in srčnosti.

Soboto namenimo vsemu temu, s čimer sicer odlašamo oziroma nimamo nikoli dovolj časa za to. Izžarevali bomo posebno energijo, ki bo privabljala ljudi v našo bližino, zato si vzemimo čas za stare prijatelje in si privoščimo lepo pomladansko druženje, s katerim bomo nadoknadili zamujeno.

V nedeljo bomo zelo osredotočeni nase, vsi se ne bodo strinjali z našim razpoloženjem in ukazovalnostjo, naša vročekrvnost pa lahko hitro prestopi bregove in nas požene v prepir. Pa vendar, če zmoremo, bodimo tisti, ki se zna zadržati, tudi ko je izzvan, ter tako pokažimo svojo veličino. Kogar bomo spoštovali, ta nam bo vračal z enakim. Zvečer smo lahko zelo živahni med rjuhami, naj bo kratko in sladko, saj je pred nami naporen ponedeljek.

Najbolj brano