Tedenski horoskop od 15. do 22. junija

Ponedeljek je dan pred Luninim mlajem, kar bomo čutili kot dodatno težo, ki nas vleče bolj dol kot navzgor, čeprav nam dan ne prinaša zgolj slabih reči.

Tedenski horoskop od 15. do 22. junija - Foto: Profimedia

Z Luno v znamenju dvojčkov bomo družabni in komunikativni, zaradi povezav z Venero pa tudi zelo očarljivi in spogledljivi. Znali bomo zapeljevati z besedami in tako doseči marsikateri cilj, ki bi se nam sicer izmikal, res pa je, da si bomo pogosto izbirali cilje, ki ne bodo povsem vsakdanji, zato smo lahko na koncu tudi razočarani.

V ponedeljek Saturn ponovno doseže znamenje škorpijona, kar pomeni, da se začenja nekoliko težje obdobje, ki bo trajalo do sredine septembra. V tem času imamo zopet priložnost, da nekatere stvari razčistimo do konca, jih odrežemo ali z njimi nadaljujemo v novi preobleki.

Torkov mlaj kot običajno prinaša nemir, tokrat ga bo še nekoliko več, ker potujemo skozi živahna Dvojčka, misli bodo razpršene divjale na sto strani, v vsem tem pa moramo najti svoj mir oziroma smisel. Poslovimo se od starih idej in naredimo prostor novim izkušnjam.

V sredo začne Luna ponovno naraščati, in sicer v znamenju raka. Vleklo nas bo k domu in družini, čas je, da naredimo načrte za družinske počitnice, se sprostimo s kuhalnico v roki in več pozornosti naklonimo partnerju pa tudi otrokom. Zvečer nastopi lepa povezava z Neptunom, izkoristimo jo za sanjarjenje in nežnosti ali za ogled romantičnega filma, lahko pa se romantično poigramo s partnerjem.

V četrtek bo Luna še vedno potovala po Raku, vendar bo naše razpoloženje nemirno in tesnobno, saj bo Pluton k nam nosil težke misli, Uran pa bo poskrbel, da bo naša kariera v gibanju in v spreminjanju, kar bo pomenilo tudi napore in skrbi. Veliko lepši bo petek, ko Luna nastopi v znamenju leva, kar bo vsem prineslo več topline in razigranosti, primerne za konec tedna.

Petek izkoristimo za postavljanje s svojimi idejami, ki nas lahko ponesejo višje od povprečja, zvečer pa se odpravimo ven, kjer bomo v središču pozornosti, kar nam bo seveda pobožalo ego.

Sobota bo dinamična, vibrirali bomo v svetlih in toplih energijah, prijetni tako za okolico kot zase. Že dopoldne lahko izkoristimo za romantično druženje s partnerjem, saj bomo zvečer preveč živahni, da bi se zapečkarsko držali doma. Hočemo biti videni, slišani in predvsem občudovani. Veliko se nam bo dogajalo, samski bodo imeli veliko lepih priložnosti za spoznavanje novih ljudi, pa tudi sicer nam idej za dobro zabavo ne bo zmanjkalo.

V nedeljo se Sonce iz živahnih Dvojčkov preseli v znamenje zapečkarskega raka, in tako za en mesec odpre vrata družinskim vibracijam. Čas je, da se z družino odpravimo na lepše, če je le mogoče, v bližino vode, prekrasnih sončnih vzhodov in pravljic. Nedelja bo nekoliko bolj resna, zaradi vpliva Saturna nas bodo trle skrbi, a le do večera, ko se nam bo cmok v grlu sprostil z malo (partnerjeve) nežnosti in pozornosti.

Najbolj brano