Tedenski horoskop (od 15. do 21. decembra)

Pred nami je razgiban teden, zvezde nas bodo preizkušale na delovnem mestu in zasebno, nekatere odnose bo treba osvežiti ali pa jih pozabiti in odkorakati naprej. Zanimivo bo.

Tedenski horoskop (od 15. do 21. decembra) - Foto: Profimedia

Ponedeljek bo pester in razgiban dan, stremeli bomo k slogi in urejenim odnosom, a kaj ko se vse ne bo razvijalo po naših načrtih in se bomo namesto tega več prepirali kot razumeli z drugimi. Tudi doma oziroma s partnerjem se lahko pošteno spremo, vendar je to lahko tudi uvod v večerno romantiko, ko se bodo nesporazumi zgladili med rjuhami.

Torek bo nadaljevanje ponedeljka, ko se bomo bolj kot z bližnjimi razhajali s sodelavci in nadrejenimi – pazimo na svoje besede, saj lahko zabolijo in prinesejo nezaželene posledice, ki nam ne bodo koristile, temveč storile škodo. Potolažimo se, da za vsakim dežjem posije sonce!

Sreda končno prinese olajšanje po napornem začetku tedna. Še vedno bomo nekoliko preveč obremenjeni s svojimi mislimi in težavami, vendar jih bomo znali preoblikovati na pozitiven način. V pomoč nam bo prestop Merkurja v znamenje kozoroga, ki nam bo dovajal več jasnosti, treznosti in prizemljenosti. In ker bo Luna popoldne že vstopila v znamenje škorpijona, ni treba posebej poudarjati, da se bomo kar naprej vrteli okoli erotike, tako z vedenjem kot z neposredno komunikacijo. Kam nas bo pripeljala, pa se pustimo presenetiti, dolgčas nam vsekakor ne bo.

Dobre volje bomo tudi naslednjega dne (četrtek), vztrajnosti nam ne bo manjkalo, posledično pa tudi učinkovitosti ne, občutek uspeha bo odtehtal vse napore. Čisto mogoče je, da se bomo zaradi svojih načel sprli, saj se ne bomo premaknili z mesta in bo naša običajna strpnost izpuhtela. Dobro nam bo delo, če bomo povedali, kaj nam leži na duši, a brez tega, da koga po nepotrebnem prizadenemo. Če se lahko zadržimo, se raje odpravimo na rekreacijo in tam odprimo svoje ventile.

Petek bo resen dan, ko bomo bolj nagnjeni k žetvi kot setvi. Bliža se mlaj in že zdaj bo čutiti njegov vpliv, vendar se bomo zvečer znali tudi sprostiti in poveseliti, saj bo Luna v znamenju veselega strelca, zato nas bo vleklo v družabno življenje, ki se lahko prevesi pozno v noč.

Tako se bo začel konec tedna, sobota bo izjemno razgibana in živahna, najraje bi jo ležerno preležali dan, vendar tako mirno ne bo šlo. Posvetimo se športni aktivnosti – tudi sprehod šteje –, pojdimo pogledat novoletne lučke in okrasje v mestu, lahko pa na različne načine za telovadbo poskrbimo tudi doma.

Nedelja je dan pred mlajem, zato bomo nekoliko nemirni, a še vedno zelo dobro razpoloženi, saj nas bo razvajal Jupiter v Levu. Privoščimo si kaj lepega, dobro kosilo v družbi prijateljev in nekaj počitka, da nas ponedeljek s prazno Luno ne bo preveč utrudil.

Najbolj brano