Večina moških ne prenese, da ženska v kopalnici počne to

Ste vedeli? 65% partnerjev bi zaradi slabih higienskih navad zapustilo svojega partnerja.

Večina moških ne prenese, da ženska v kopalnici počne to - Foto: Profimedia

Med trenutno karantno so se številni odločili, da poglobijo svojo zvezo in se izolirajo s svojim partnerjem, vendar je to pripeljalo do nekaterih neznanih vprašanj, ki so pojavila še posebej, če pari niso navajeni skupnega življenja.

Da bi odkrili najbolj nadležne navade iz kopalnice, ki jih pravkar spoznavajo mnogi pari, je Showerstoyou anketiral 2347 ljudi, ki so v razmerjih (bodisi pare, zaročence ali zakonce), da bi ugotovili, katere navade njihovih partnerjev v kopalnici jim gredo najbolj na živce.

Kaj moti moške?

Moški so razkrili, da je najbolj moteča ženska navada v kopalnici to, da kopalnico napolnijo s svojimi lepotnimi izdelki. O tem se strinja kar 83 % vprašanih, seznam teh izdelkov pa sega od ličil, šamponov in izdelkov za nego kože.

79 % moških ne prenese las v umivalnkih in odtokih, skoraj trem četrtinam moških pa gre na živce tudi to, da ženske za sabo puščajo veliko umazanije. Še posebej so izpostavili madeže ličil in samoporjavitvenih izdelkov.

Na četrto mesto se je uvstila ženska navada kraje moških britvic, kar razjezi kar 65 % anketirancev.

Zavzemanje ogledala in njegove najbližje okolice je ženska navada, ki gre na živce 59 % moškim. Ta navada je pristala na tako visokem mestu tudi zato, ker je ima le 33 % partnerjev v kopalnici dodatno ogledalo.

Kaj moti ženske?

Kar zadeva moške, je to, da ne zamenjajo toaletnega papirja, lastnost, ki njihove partnerice moti najbolj, kar 88%.

Podobnemu odstorku žensk gre na živce to, da za sabo ne spuščajo pokrova stranišča.

Tri četrtine anketiranih žensk ne prenese pogleda na umivalnik, ki po britju njihovega partnerja ostane umazan.

Zanimivo je, da so kar štiri od prvih petih motečih moških navad povezane s straniščem. Na zadnjih dveh mestih sta se tako znašli še navadi, da moški pošpricajo še vse okoli straniščne školjke in za sabo pozabijo potegniti vodo.

Kaj moti oba?

Razkrite pa so bile tudi številne navade, ki se obema partnerjema zdijo enako moteče. Na primer, če pokrovčka ne postavite nazaj na tubo zobne paste. Nedolžno, kajne? Ne za 63 % vprašanih. Podobno je s puščanjem posušene zobne paste v umivalniku, ki moti 74 % anketirancev.

Večina nas je kriva, da smo v kopalnico vzeli telefon in zato tam ostali dlje, kot je bilo potrebno, vendar se je izkazalo, da 55 % naših partnerjev tega ne prenaša.

68 % partnerjem v anketi gre na živce, da njihov partner umazane in mokre brisače odlaga kar na tla, medtem ko je najbolj moteča navada obeh partnerjev ta, da puščajo odprata vrata, ko gredo na stranišče. To moti kar 82 % vprašanih.

Kaj pomenijo te številke?

Pari so bili tudi vprašani, kako kopalniške navade vplivajo na njihov odnos na splošno. Prva vprašanje je bilo: "bi se razšli z nekom, če bi imel slabe kopalniške navade?". 62 % moških je odgovorilo, da bi, in 58 % žensk se je s tem strinjalo.

Kljub temu, da mnogi pravijo, da bi se bosta s partnerjem razšla zaradi slabih kopalniških navad, se je s svojim partnerjem o težavi soočilo le 36 % udeležencev. Ženske se pogosteje soočajo s partnerjem kot moški, 44 % žensk pravi, da so se soočile s partnerjem v primerjavi z 28 % moških.

Razlog za to je, da je 40 % anketirancev povedalo, da je pogovor o teh težavah privedel do prepira s partnerjem, kar pa ni nekaj, česar bi si mnogi želeleli, saj so do nadaljnega zaprti v isti hiši.

Vir: http://www.showerstoyou.co.uk.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 trikov za prehodno oblačenje, ki vas bodo pripravili na pomlad

Priporočamo tudi: To je modni kos, ki ga med karanteno obožuje Bella Hadid (ne govorimo o trenirki)

Najbolj brano