Si letos želite podariti bolj osebna božična darila? Podarite svojim najdražjim Cuckoo izdelke!

Podarite unikatna, premišljena, predvsem pa uporabna darila, ki so v celoti izdelana v Sloveniji in tako poskrbite za solze ganjenosti in veselja pri svojih najbližjih. Zdaj je pravi trenutek, da iz udobja doma izberete male pozornosti za velike nasmehe.

Si letos želite podariti bolj osebna božična darila? Podarite svojim najdražjim Cuckoo izdelke! - Foto: Cockoo cups

Letošnje leto je zagotovo prineslo ogromno preizkušenj, obenem pa tudi iskanja sreče v majhnih podrobnostih in darilih. Božična in novoletna darila bodo letos še toliko bolj personalizirana, unikatna in posebna. In to leto je še posebej pomembno, da podpremo slovenske podjetnike in ustvarjalce, ki skozi celo leto pripravljajo unikatne izdelke, izdelane na slovenskih tleh.


Ekipa Cuckoo Cups tudi v tej situaciji ne počiva in je pripravila kar nekaj novih izdelkov, ki jih lahko podarite kot darila za najmlajše družinske člane, darila, ki so posebej namenjena mamicam, babicam, dedkom in očkom ter personalizirana darila, ki so še posebej unikatna.

Cuckoo izdelki za vsak okus

Cuckoo Cups je znamka emajliranih skodelic, katere zgodba se je začela pred slabimi tremi leti, ko je ustanoviteljica Nina Majcen iskala primerne dodatke za njeno drugo start-up podjetje Nest Campers, v sklopu katerega v najem oddaja nizkocenovne bivalnike in avtodome.

V letošnjem letu so Cuckoo Cups poleg rekordne spletne prodaje odprli tudi prvo fizično trgovino KUKUŠNJAK. Ob vseh trenutnih ukrepih sicer ta zaenkrat čaka, da ponovno odpre svoja vrata, ekipa pa še zdaleč ne počiva. Za vse okuse in vse starosti so tako pripravili ogromno novosti za prihajajoče praznike. Vsi izdelki so od začetka do konca izdelani v Sloveniji.

Božična darila za najmlajše

Otroci so tisti, ki dajejo božiču pravi pomen besede in se zagotovo najbolj veselijo božičnih daril. Cuckoo je za njih pripravil darila z motivom medvedka ali zlate ptičke. Veselo otroško igro Zlata ptička, ki smo se jo pogosto igrali z našimi babicami in se je še vedno veselo spominjamo, lahko sedaj podarite na emajlirani skledici, lončku in krožniku, dodali pa so tudi zlato žličko.

Za vse ustvarjalne navdušence pa so primerni tudi ustvarjalni lončki, za katere potrebujete samo par pridnih rok in nekaj domišljije, nanje namreč lahko pišete s pisali v rdeči, črni in zeleni barvi in tako ustvarite čisto svoje lončke.

Božična darila za mamice, babice, dedke in očke

Tudi starše in stare starše, ki so čudovita mešanica smeha, skrbnih idej, čudovitih zgodb in predvsem ljubezni, je lepo razveseliti z manjšo pozornostjo ob koncu leta. Podarite jim izvirno božično darilo – emajlirane izdelke z napisi »najboljša babi, dedi, ati, mami« ... Kava ali čaj iz takšne emajlirane džezve ali lončka jih bo popeljala nazaj v otroške dni, obudila lepe spomine in jim polepšala dni.

Da praznične mize ne bodo polne le dobrot, pač pa tudi smeha, podarite lesene deske s šaljivim napisom z besedami naših mam in babic 'Jejte, jejte, bom še narezala.' Deske so v celoti izdelane v Sloveniji iz masivnega hrasta, na voljo so tudi deske z napisi za moški spol, dvojino in množino.

Personalizirana božična darila

Cuckoo poskrbi tudi za personalizirana božična darila. Bi želeli imeti emajliran izdelek, na katerem bi pisalo nekaj posebnega? Pokažite svojo kreativnost in sami določite, kakšen napis bo krasil emajliran lonček, džezvo, skledo za kosmiče, krožnik, cedilo ali pisker. Tako boste letos zares presenetili z unikatnim darilom, ki bo razveseljevalo še mnogo prihodnjih generacij, saj je potisk večen.

Božična darila za levičarje

V Cuckoo predstavljajo novost – emajlirano džezvo za kavo, ki ji na svetu ni enake! Gre za njihovo najnovejšo pridobitev, za katero so se trudili dve leti in do sedaj še niso našli nikogar, ki bi imel takšen izdelek.

Imate doma levičarja? Podarite mu džezvo, narejeno posebej zanj. Je odlično božično darilo, ki bo razveselilo vsakega prijatelja, ki piše z levo roko ali pa zabavno darilo za nekoga, ki mu želite povedati, da ima dve levi roki. Na voljo je džezva za levičarje s slovenskim motivom, angleškim motivom ali pa z napisom po želji.

Oblačilo kot darilo

V teh dneh vsi potrebujemo topel objem! Za to bo poskrbel topel in izjemno udoben hoodie z iskrivim dvoumnim napisom, ki vas bo objel kot jutranja kava. Lahko ga kupite posamično (napis: I NEED A HUGe cup of coffee) in razveselite ljubitelje kave ali pa skupaj v kompletu z otroškim bodijem (napis: I NEED A HUG) in nasmejite tiste, ki v obdobju praznikov pričakujejo naraščaj ali pa imajo majhnega otročka.

Še nekaj idej za božična darila:

- Emajlirano cedilo Nikoli te ne bom pustil/a na cedilu – praktično in uporabno darilo, ki pove več kot 1000 besed.


- Emajlirani lončki ali džezve iz redne kolekcije Cuckoo Cups z izvirnimi in domiselnimi motivi izvabljajo nasmehe na obraze, na voljo je več kot 30 različnih motivov, tako za strastne kavoljubce kot hriboljubce.


- Velik pisker, na katerem je zapisan recept za govejo juho ali z napisom po želji, bo razveseljeval vse kuharske navdušence in poskrbel za obroke polne ljubezni.

Fotografije: arhiv Cockoo cups

Preberite še: Ne veste, kaj podariti svoji mami? Oglejte si ta seznam božičnih daril

Priporočamo tudi: Poglejte, kaj za božič podariti osebi, ki obožuje astrologijo

Najbolj brano