Robbie Williams

Tik pred izidom novega albuma skupine Take That je Robbie Williams izdal še album največjih uspešnic. Njegova založba je pač izkoristila še tisto, kar se lahko izkoristi, ob tem pa je prišel prav še podatek, da letos mineva 20 let njegove kariere.

Robbie Williams - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Robbie Williams je po petih letih v skupini Take That leta 1995 zaradi sporov z menedžmentom zapustil skupino in začel samostojno kariero. Prodal je kar 55 milijonov plošč in je bil tako najbolje prodajani izvajalec v Angliji.

Zanimivo je, da je na albumu uspešnic – poleg 39 starih skladb – tudi nova pesem Why Shame, ki sta jo napisala skupaj z Garyjem Barlowom. Prav to pesem je poslušal tudi medtem, ko je pred kratkim dal svoj prvi intervju po twitterju, v katerem je odgovarjal svojim oboževalcem.

V intervjuju je med drugim spregovoril tudi o zakonskemu življenju in o tem, kakšen je bil njegov poročni dan. O svoji novi ženi je na primer povedal: »Na poročni dan je bila videti kot najlepše dekle na svetu. Vzdušje je bilo magično, okoli mene so bili moja družina in moji najbližji prijatelji, ko pa sem videl Aydo, ki je bila tako žareča, je bilo zame skoraj preveč, da bi lahko prenesel . . Sem najsrečnejši človek na svetu, ” pravi danes pevec, ki je nekaj let trpel zaradi hude depresije. Kdo bi si mislil, da mu bo zakonsko življenje tako spremenilo življenje.

Razmišljate o še kakšnem tatuju?

Ja, imel bi egipčanska bogova sonca in lune na svoji desni in levi roki.

Vam je bilo neprijetno spet delati z Garyjem ali je bilo kot v dobrih starih časih?

Ja, bilo je krasno! Prav nič neprijetno. Zelo ga imam rad. Ayda pravi, da je on moj fant (boyfriend).

Katere pesmi Take That ne prenesete več?

Could it be magic mi gre na živce.

Kaj je doslej po vašem mnenju najboljša stran zakonskega življenja?

Poročni dan je bil najboljši dan mojega življenja. Biti poročen je zakon. Midva sva ekipa. Nisem pričakoval, da bo tisti dan tako magičen, kot je bil.

Kaj je najboljši del novega albuma, pesmi?

Ustvarjanje!

S.J.

Najbolj brano