6 seksi fantazij, ki jih ženske ne zaupajo nikomur

Skoraj vsaka ženska goji seksualne fantazije, o katerih ne razpreda niti s partnerjem niti z najboljšo prijateljico. Večina jih ostane pri nedolžnem sanjarjenju, s katerim si popestrijo seks, nekatere pa svojo domišljijo korak za korakom spre­minjajo v dejanja.

6 seksi fantazij, ki jih ženske ne zaupajo nikomur - Foto: Unsplash/ Freestocks.org

Ženska družba, prijetno ozračje in preveč kozarcev rdečega vina spodbudijo žgečkljive pomenke o tem, kaj imamo v postelji rade.

Zardelih lic in z nekoliko povešenim pogledom izklepetamo, da naši partnerji še vedno ne vedo, kje imamo točko G, ali da je oralni seks pomembnejši od vsakodnevne komunikacije.

Le redko pa si zaupamo svoje spolne fantazije, ki jih skrivoma gojimo in ki nas včasih vzburjajo bolj kot partner. Za nekatere je to seks z mulatom, za druge z žensko, za tretje z obema. Vprašanje, ki se postavlja, pa je, ali je sploh pomembno, o čem fantaziramo.

Kaj se dogaja v naših glavah?

Wendy Maltz, priznana ameriška seksualna terapevtka, trdi, da kar petindevetdeset odstotkov moških in žensk spolno fantazira. Če se zanašate na statistiko, vas lahko že ta podatek toliko pomiri, da verjamete, da so spolne fantazije nekaj povsem običajnega. Za tiste, ki potrebujete še dokaz več, naj dodamo, da je človek erotično bitje, ki si s spolno domišljijo povečuje željo po spolni aktivnosti oziroma spolno vzburjenje.

Ljudi vseeno pogosto skrbi, da njihova spolna fantazija ni normal­na, češ da odstopa od običajne spolne prakse, toda načeloma velja, da je vsaka spolna fantazija zaželena in dobrodošla. Strogo ločnico med škodljivim in neškodljivim fantaziranjem je težko potegniti, čeravno mnoga spolna sanjarjenja veljajo za tabu ali za socialno nesprejemljiva. Dokler z njimi nikomur ne škodimo, so zgolj in samo naša stvar, ne glede na to, ali so plod resničnih dogodkov, ki jih vedno znova podoživljamo, ali smo si jih preprosto izmislili.

Moški so drugačni, ženske tudi

Seveda ni treba posebej poudarjati, da se ženska in moška spo­l­­na domišljija razlikujeta. Moški imajo veliko bolj izdelano vizualno podobo oziroma podobe, ki jih v fantazijah zapeljujejo, še bolj pogosto pa se pustijo zapeljati. Ženske so manj obremenjene z videzom in genitalijami, veliko bolj jih rajcajo čustva, vonjave, spomini na romantična srečanja ... Ker bi bilo na tem mestu popolnoma neprimerno, da bi stvari še naprej zavijali v meglo, je torej skrajni čas, da si od blizu pogledamo nekaj najbolj pogostih in vročih ženskih seksualnih fantazij.

1. Seks z neznancem

Če mislite, da je tale fantazija redkost, se krepko motite. Očarljivi neznanec, s katerim se zapodimo v hotelsko sobo in brez sramu in zadržkov seksamo do onemoglosti, prebiva v domišljiji vsake druge ženske. Veliko žensk ni navdušenih nad zamislijo, da bi se popolnoma sprostile s svojim partnerjem – iz strahu, da bi jih obsojali –, zato se jim skrivnostni tujec ponuja kot privlačna možnost, da se jim ‘odrola’. Nikoli več ga ne bodo videle ali, kot bi se izrazila sama, biti v vlogi seksualne predatorke je izjemno doživetje, pri katerem je najlepše to, da se razideta, ne da bi sploh vedela, kako je drug drugemu ime.

2. Več teles za več orgazma

Skupinski seks je spolna fantazija, ki jo je veliko žensk že izživelo, dandanes pa med mladimi sploh ne velja več za tabu, o katerem bi le skrivaj sanjarili. Gola med golimi moškimi in ženskami, ki se nenadzorovano dotikajo vašega telesa, ga poljubljajo ... občutek je erotičen za znoret.

3. Mucka za mucko

Na veliko veselje moških se ženske ne branimo žensk pri spolnem odnosu, ravno nasprotno. Jemljemo jih kot dobrodošlo okrepitev, ki natanko ve, kje in kako se mora dotakniti ženskega telesa, da bo vse lepo in prav. V še veliko večje veselje jim je, kadar ženska fantazija preraste v resnično dogajanje, pri katerem lahko sodelujejo ... ampak to ni več fantazija. V ženskih glavah dekleti zelo uživata druga z drugo, moški pa sme le gledati, saj to vzburja bolj, kot če bi sodeloval.

4. Poglej me!

Ženske imamo rade, da nas moški gledajo oblečene, sanjarimo, da bi nas občudovali gole, medtem ko počnemo nekaj, kar je povezano s seksom – se dotikamo samih sebe, samozadovoljujemo, poljubljamo, seksamo ... To, da nas pri tem nekdo opazuje, je ključnega pomena, sicer ni zanimivo. Ja, lahko nas tudi posname, odlično! Razlaga, zakaj se toliko žensk slači pred nezastrtim oknom in izziva vse tiste uboge moške, ki imajo takšen razgled, ni potrebna.

5. Službene vezi

Vemo, da veste, pa vseeno – službenih odnosov si res ni dobro še bolj zapletati s seksom ... Če niste ravno rahlo pod vplivom alkohola, si tega verjetno ne boste privoščile, v domišljiji pa si le dajte duška in razmečite pisalno mizo, kolikor je mogoče. Ko boste poslej opazile sodelavko, kako odsotno strmi v računalniški zaslon, boste vedele, da ne tuhta o izboljšavi prometa, ampak o tem, kako bi si divje privoščila sodelavca.

6. Ljubi me divje

Spolna fantazija, ki velja med nežnejšim spolom za javno skrivnost, med močnejšim pa za nepredstavljivo pohujšljivost, je seks, ki spominja na posilstvo. Raztrgano krilo, šminka, razmazana od na silo vzetih poljubov, upiranje, kvazi nasilna penetracija, ki ji sledi silovit orgazem, vse to so sestavine takšne fantazije. Seveda ni sledu o kakšni resni bolečini in ponižanju, da se razumemo. Gre za igro nemočne naivke, ki pade v kremplje možatega, plenilskega moškega, ki odlično ve, kako se stvarem streže. In prav te imamo ženske najraje.

Za konec naj še enkrat poudarim, da vam ni treba biti ne razočarana gospodinja ne prezaposlena karieristka, da lahko seksualno fantazirate. To je prosta pot domišljije, ki si jo lahko izberete ali ne, vsekakor pa za srednjeveško moraliziranje tu ni prostora. Ženske tega tisočletja smo pač gospodarice svojih teles in svojega duha, ki smo se odlično prilagodile seksualnim pritiskom sodobnega sveta. Vedno imejmo kondome s seboj, do takrat pa uživajmo v svojih lepih sanjah!

Katja Golob
Fotografije: Unsplash/ Freestocks.org

Preberite še: Kako prikupno! Našli smo simpatično fotografijo Severine iz otroštva

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, veljajo za izredno inteligentne

Najbolj brano