Poletni horoskop 2011

Naj vas prihodnost ne skrbi. Hitenju recite stop, prebarvajte strop, da boste z večjim užitkom brezdelno buljili vanj, in ne imejte slabe vesti. Zakaj tako, bo povedal poletni horoskop. Kaj pa modni slog za poletje 2011?

Poletni horoskop 2011

OVEN

(21. mar.–20. apr.)
Če je bila prva polovica leta za ovnice neusmiljeno delavna, ker drugače niste ne znali ne hoteli, boste drugo zastavili bolj umirjeno, predvsem pa bolj romantično. Hrepeneli boste po nežnih čustvih, ki si jih zaljubljenci izpovedujejo ob sončnem zahodu, po prepletanju njegovih prstov s svojimi, po okusu soli z njegove kože, ki ga pozna zgolj poletje ... Vaš vladar Mars je pod vplivom zemeljskega znaka bika, zato se v vas prebujajo elementarne strasti, ki hočejo konkretno potešitev, lahkotna in neobvezna druženja vas od avgusta naprej ne bodo več privlačila, saj se bo takrat prebudila tudi potreba po varnosti, zaupanju in trajni ljubezenski sreči. Če si želite povečati družino, je avgust pravi mesec za vas, pa tudi sicer bodo v središču pozornosti družinske obveznosti in naveze.

LEV

(23. jul.–23. avg.)
Poletje si vedno slikate v najlepših barvah, tudi če potem realnost ni idealna. Delovne obveznosti vas ne bodo spustile iz svojih krempljev, a to vam ne bo pokvarilo razpoloženja. Kot se spodobi za poletne dni, delo ne bo prvo na seznamu prioritet, saj se boste veliko raje ubadali s povabili od vrtnih zabav do piknikov, kjer boste vsakič znova zvezda zabave. Razveseljiva novica je, da ne boste potrebovali veliko lepotnega spanca, saj Venera v avgustu prehaja ravno vaše znamenje in vas bo obdarila s posebno karizmo, ki bo začinila vaše ljubezensko življenje. To bo mesec ognjevitega spogledovanja in zapeljevanja brez konkurence, ki vas bo spomnil na očarljivo dejstvo, kdo je kraljica džungle. Mačkonov, ki se poželjivo oblizujejo, bo na pretek.

STRELEC

( 23. nov.–21. dec.)
Za vami je čas setve, pred vami čas žetve. Posledice vaših poslovnih dejanj bodo dobivale konkretno obliko, vam pa se v poletnih dneh ne bo treba ubadati s skrbmi, kako zaslužiti nekaj dodatnega denarja, temveč boste lahko tudi izdatno lenarili. Seveda če vam bo do tega, glavo boste imeli polno novih načrtov, ki jim ne boste privoščili počitka, pa tudi če ob njih razpravljate na poslovni partiji golfa. Svoj kupček denarja boste spretno povečevali, čeprav ne boste ravno varčni. Z užitkom si boste privoščili kaj ekskluzivnega, predvsem kadar bo šlo za poletna razvajanja v dvoje. Zaljubljeno bitje srca vas bo v avgustu polepšalo in poskrbelo, da nasmeh ne bo izginil z obraza tudi potem, ko bo počitnic že zdavnaj konec.

BIK

(21. apr.–21. maj)
Poslovni optimizem ni ravno nekaj, kar bi povezovali s poletjem, a nikar ne trmarite, preden povemo do konca. Res je, da dopust ne bo povsem brezskrben, vendar boste z malo dela in spretnega nastopanja, s katerim boste vzgojili nove poslovne odnose, lepo napolnili denarnico. Malce avgustovske akcije za dober jesenski šoping se vedno izplača, zato se nehajte mrščiti (povzroča gube!) in sprejmite svoje obveznosti z ... optimizmom. Če se bojite, da bi bili zaradi dela lahko prikrajšani za romantična ali družinska druženja, si privoščite počitnice v juliju, izjema so samske bikice. Te naj izkoristijo Venerin vpliv v avgustu, ko bodo kraljevsko žareče in zapeljive, obrodilo bo sadove. Zaradi vseh naporov, ki jim boste izpostavljeni, bo treba izdatno poskrbeti za dobro počutje. Ko se nagrmadi stres, ne umikajte pogleda s svoje podlage za jogo ali s tekaških copat, temveč se nemudoma poženite v naravo!

DEVICA

(24. avg.–22. sep.)
Dobro veste, da se boste jeseni prijeli za glavo, ko se boste spomnili letošnjega poletja, pa kaj. Vaš vladar Merkur prehaja znamenje ognjenega Leva in v vas prebuja skrajno družabno in samozavestno plat, ki jo sicer uspešno držite na vajetih. Poletna vročina bo verjetno kriva za spontanost telesa in duha, ne da bi si očitali naivnost, časa za premišljevanje je tako in tako vedno preveč, časa za razmislek pa si niti ne boste hoteli vzeti. Predrzna poteza, da bi zaživeli tukaj in zdaj, se bo izkazala za zlata vredno, predvsem ko gre za vprašanja srca, ki vas bo v avgustu vleklo k simpatiji iz preteklosti. Nekatere stvari, se zdi, nimajo ne začetka ne konca, zato se za nekaj časa prepustite toku. Še prehitro vas bo spet zasužnjila pragmatičnost, brez katere ne morete. Poslovno je pred vami dokaj umirjeno poletje, novi podvigi naj počivajo do jeseni.

KOZOROG

(22. dec.–20. jan.)
Odnosi, odnosi in še enkrat odnosi bodo terjali vašo pozornost vse leto, poletna osredotočenost pa bo veljala ljubezenskim. Čeprav slovite kot neskončno potrpežljiva osebnost, boste julija pokazali, da so časi, ko se vas o ničemer ni niti povprašalo, minili. Da bi se še naprej prilagajali samo vi, ne pride v poštev, zato se v partnerskih odnosih (pa tudi poslovnih) rišejo spremembe na obzorju, ki bodo do jeseni stvari postavile v novo luč. Jasno bo postalo, da si zase želite le najboljše in da ob sebi potrebujete nekoga, ki vas bo razvajal, kajti nič vas ne bi bolj sprostilo, kot da se včasih nekdo drug namesto vas dela, da je popoln in močan. Tudi vedno trdna kozoroginja potrebuje oporo v nekom, in če to ni njen ljubi, se bo moral tega naučiti, sicer se lahko zgodi, da jo bo gledal le še v hrbet, medtem ko se oddaljuje od njega. In ko se kozoroginja enkrat 'oddalji', zanjo ni več poti nazaj.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)
Poletje boste začeli v velikem slogu, zaradi katerega boste daleč najbolj opazna osebnost v okolici. Noben pošten družabni dogodek ne bo minil brez vas, noben resen poslovni sestanek ne brez vaših idej in nobena nora zabava brez vaših domislic. Sončili se boste v pozornosti in čutili, da je prav vsak trenutek popolnoma vaš, zato se boste spogledovali z novimi podvigi tako poslovne kot zasebne narave. In seveda boste zelo težko zdržali pri miru, zato kakršno koli varčevanje pri potovanjih odpade, niti dan naj ne mine brez rekreacije, s katero si boste podarili lepo oblikovana stegna. Družinsko življenje, če ga seveda imate, bi zaradi lastne velepomembnosti lahko trpelo. Ne jemljite ljubezni za samoumevno in se sem ter tja spomnite, da niste sami na svetu, podarite poljub, objem, poklon in še vse kaj drugega partnerju, ki hrepeni po vas.

TEHTNICA

(23. sep.–23. okt.)
Poletje bo imelo dva obraza. Julijski bo bolj umirjen, naklonjen družini, negovanju vezi z najbližjimi in druženju z izbranimi prijatelji, avgustovski zabavi, sprostitvi in veselju do življenja. Če slutite, da bo julij bolj naporen, imate prav, saj boste obremenjeni z občutkom, da morate zadovoljiti pričakovanja vseh okoli sebe, kar tehtnice ponavadi tudi počnejo. Za ljubi mir, ne pa vedno zase, a to se bo z avgustom spremenilo. Sonce in Venera se bosta sprehodila skozi znamenje leva in vas ožarčila z novo samozavestjo. Od zdaj boste zahtevali in dobili le najboljše, ne da bi se morali pretegovati. Vsi vas bodo hoteli razvajati in zakaj jim ne bi ustregli? Ko ste tako scrkljani, se vam iz oči lahko razbere le še ljubezen, ki se vsa vroča pripravlja na bližino. Samske ali vezane tehtnice, pripravite se na romantične požare, ki vas bodo zaznamovali.

VODNAR

(21. jan.–18. feb.)
Morda ste res velika ljubiteljica sprememb in živahnega poletnega dogajanja, a vse po spisku vam prav nič ne diši. Zakaj bi torej vztrajali na piknikih, kjer ne morete nositi visokih petk in ves čas tvegate, da vas zalijejo s pivom, če ste urbano dekle, ki ji asfaltna tla dajejo trdno oporo za življenje? Resno, Uran se je letos prestavil v energično in dinamično znamenje ovna, ki ne prenese prilagajanja in počasnosti, še manj pa piknikov v blatu, zato se klicem divjine odzovite z izbiro dopusta ali s kakšnim športnim dnevom, sicer pa se sproščajte v mestu. Poletja v mestih so vodnarkam ljuba že sama po sebi, saj vrvijo od dogajanja in ljudi, ki jih sproti zapolnijo, zvečer ponujajo ogled filmov pod zvezdami, ko je vroče, pa hlad v muzejih. Se je kje lepše poljubljati kot v klimatiziranih prostorih? No, morda še na vrhu nebotičnika v New Yorku, vsekakor pa vodnarka ostaja v središču.

RAK

(22. jun.–22. jul.)
Idealno poletje je za vas kombinacija vode, družine in ljubezni, pa tudi prostor za dobro hrano se vedno najde, medtem ko bi se dela najraje izogibali, če bi se le dalo. Ker to ni vedno mogoče, si boste junaško nadeli masko za javno nastopanje in opravili s poslovnimi obveznostmi, ki vas čakajo. Z velikimi besedami boste razpredali pred sodelavci, čeprav se v glavi vidite s čivavo na plaži, in dajali pomirjujoč vtis, da obvladate stvari. Če se ne nameravate resneje pretegovati, do avgusta ne obljubljajte ničesar, potem pa se boste sami zavihteli v akcijo, kot da gre za življenje. Vpliv Marsa v raku bo močno poudaril potrebo po uveljavitvi, kar bo na svoji koži občutil tudi vaš partner. Navalom strasti se bo nemogoče upirati, a nasprotja bodo včasih prevelika, da bi jih samo zaradi tega lahko spregledali. Samske rakice bodo igrale na karto muhaste zapeljivke, ki vedno dobi svoje.

ŠKORPIJON

(24. okt.–22. nov.)
Ko pritisne največja vročina, začnejo škorpijonke šele zares uživati v poletju. Nobena pripeka jim ne more do živega, predvsem če se lahko sproščajo v vodi, zato je obisk morskih krajev skoraj praviloma obvezujoča izbira dopusta, čeprav se lahko v skrajni sili sprijaznijo z gorskim studencem. Letos boste škorpijonke počitnice prilagodile izboru večine, saj bodo družina in njene potrebe v središču vaše pozornosti. Notranje zadovoljstvo bo utrjevalo idilično ljubezensko življenje s partnerjem. Pod vplivom Venere v nežnem znamenju raka boste intuitivno zaznavali njegove potrebe in jih brez napora usklajevali s svojimi, dokler ne bo naposled vse po vašem. Če bi se kdo hotel pritoževati, da težko diha, mu boste z najbolj zapeljivim pogledom na svetu pripravili ustnice le do tega, da vas vedno znova poljubi. Vi že niste posesivni, le najbolje veste, kako se stvarem streže.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)
Ležerno, skoraj lenobno in z občutkom za luksuzno razvajanje bo poletje polzelo mimo ribic, ki drugega, kot je bližina vode, poleti niti ne potrebujejo. Seveda le, ko je govora o materialnih stvareh, ki ribam tako in tako ne pomenijo prav dosti, povsem drugače pa je, ko pride na vrsto ljubezen. Čutne, kot so, znajo uživati v vsem, kar jih vedno znova dela zaljubljene, ne glede na to, koliko časa vztrajajo v razmerju. Zanje čas ne teče enako kot za druga znamenja, zato znajo partnerja vedno pogledati tako, kot bi ga videle prvič, in to je njihova velika romantična lastnost, s katero negujejo svoja razmerja. Samske ribice naj zloščijo svoje luske, saj bodo v avgustu med najbolj obleganimi ženskami zodiaka, kar se lahko konča z resno zatreskanostjo, čeprav se tudi lahkotni avanturi ne bodo izmikale.


Dnevni, tedenski in mesečni horoskop pa tukaj.

Najbolj brano