Poletna misel

Dekolteji so se svetili od navijaških naporov in vročine, ki je pritiskala k tlom. Na velikem zaslonu so se preganjali zasopli nogometaši in bíli bitko za življenje ali smrt, adrenalin je naraščal. Ne da bi katera karkoli izgovorila na glas, smo v zraku zavohale testosteron.

Poletna misel - Foto: Fotografija promocijsko gradivo New Yorker

Žensko gledanje nogometa je seveda precej drugačno od moškega. Vemo, kdo igra in kakšen je rezultat, kako poteka igra, pa nam, vsaj kar zadeva podrobnosti, pogosto uide. Ne ukvarjamo se z obrambo in s podajami, a takoj opazimo frizuro, slab dan ali flirtanje s kamero. Način, kako nekdo igra nogomet, ženskam pravzaprav pove, kakšen je ta moški v postelji. Ko tak moški da gol, si slači zgornji del majice in kot nor teče po igrišču, se zgodi več kot samo zadetek. Meso in kri se predstavita, hormoni preplavijo zaslon in naša telesa.

Je bila torej kriva gola noga nizozemskega napadalca, da je V. kričala, da ga bo naskočila? Je slina na ustih brazilskega branilca pognala M. do stropa, vlekla se je za majico in vzdigovala roke v zrak, stokajoč, da naj se pride revček pocrkljat. L. dobro ve, da Sarma lahko marsikaj ubrani, a ona bi že nekako pristala v njegovi mreži in je ne bi več zapustila.

Lepe in umazane

Tistega večera so se besede zgostile v prepolnem oblaku, ki je komaj čakal, kdaj se mu bo utrgalo. Skozi naelektreno ozračje so zaprasketali prvi komentarji, ki so dali slutiti, da bo nevihta močna. Kar naenkrat je pet žensk odprlo vsaka svojo pipo in usule so se neverjetne zgodbe, povezane v pohoten šopek. Vse, česar nismo mogle nikoli povedati doma, je našlo svojo pot na plan.

Res je, ženske smo včasih naporne, muhaste, nepredvidljive in občutljive, vendar to še ni razlog, da nas naši moški ne bi dajali dol tako, kot se spodobi. Filmsko, enkratno, nepozabno. Tako, da nas bodo oblile solze sreče vsakič, ko se bomo spomnile na tisti posebni dan, ko ga je naš Janez uporabil, kot se šika. »Znorela bom od predigre, tega ne prenesem več! « je naenkrat ušlo iz D. »Saj cenim, res cenim ta trud in to pozornost, ampak dolgčas mi je. Ne ljubi se mi čakati, da mi bo prelizal ves vrat in dekolte, preden mi ga bo vtaknil, jaz bi ga imela takoj! Direktnega, brez obotavljanja, naj opravi in gre! «

Vseh pet je simultano kimalo. Nato je planila M., da bi bila ona rada umazana, nespodobna in predrzna. »Zakaj me nikoli ne našeška, mater? ? Zakaj ni nikoli divji in glasen, rada bi ga slišala kot lokomotivo . . « jo je zlomil smeh. »Rada bi, da te raztrga kot neandertalec, rada bi živalski seks, ne? « je sočutno razumela V. in se zasanjano, s steklenim pogledom pridušala: »Jaz tudi! «

Pamflet poletja je nastajal sproti, ena amazonka je kazala smer drugi, obrisi želja so postajali vedno bolj razločni. Vedno sem slutila, da so urejeni nohti in nerazcepljene konice las samo kamuflaža za volkuljo, ki renči v vsaki ženski in nato v soparnih poletnih večerih pokaže zobe. Ta volkulja bi v postelji rada moškega z velikim M. Takšnega, ki se ne sprašuje preveč, ali jo ima na črtico ali na irokezico. Takšnega, ki doživi erekcijo vsakič, ko ga milo prosi, naj ji z zgornje police v omari vzame lonček marmelade, ker se njej vrti od višine. Prav takšnega, ki ima rad seksi spodnje perilo, a ga v ključnih trenutkih niti ne opazi in ne ceni, ker ga je že razcefral.

Morda ste ženska, ki tega ne vidite tako, morda danes ni vaš dan in morda se vam vse skupaj zdi tako zelo prostaško, da boste raje obrnili novo stran v reviji. Nihče od vas ne zahteva, da se prelevite v nekaj, kar niste, nihče vas ne sili, kako seksati. Ali med seksom kričite ali ne, je vaša stvar. Če imate radi perverzno govorjenje in šeškanje po zadnjici, še niste sadomazohistična pokveka, do bičanja in verig je še zelo daleč. Surova sila nima nikakršne zveze z dominantno odločnostjo, ki jo dva znata uporabljati.

Ponavljam, sami veste, kaj vam najbolj paše, opozarjam pa, da je koncept zadržane sneguljčice, ki tako in tako zmedeno niha med lovcem, palčki in princem, v praksi odlično zamenjati za koncept perverzne mačehe, ki točno ve, kaj hoče. Če so vam spodnji predlogi blizu, ste lahko prepričani, da se vam je koncept dobrega, a nespodobnega seksanja že zažrl pod kožo.

Ne reče se seks, ampak f . .

Ker razlika obstaja. Dokler boste vztrajale pri leporečju in pravilih lepega vedenja (kaj pa naj bi to v postelji sploh bilo? ), ste daleč od vsake spontanosti, ki bi vas vodila v objem ponavljajočih se orgazmov. Ne težite s kulturo – moški, ki se jim je posvetilo, da morajo svojo drago obdelati kvalitetno, imajo danes ob sebi srečno žensko. Kvalitetno pa za večino žensk ne pomeni zrenja v oči, muckanja in božanja ušesnih mečic, čeprav se najdejo tudi take, a to so obdobja, ki z leti v življenju ženske izzvenijo. Če ne prej, po prvem porodu.

Večina žensk sanjari o gozdnem možu (lahko je tudi urban, je vseeno), ki jih – ravno prav zaraščen in ravno prav pohoten – zagrabi za rit, potegne za lase in suvereno natakne na svojo moškost. Amm, malo surovosti je okej, okej? Sem spada tudi umazano govorjenje (ja, ženske živimo zgolj zato, da se moškemu usedemo na penis), kazanje premoči (ne boste mu ušli, ker ga ima ravno v vas), dražeči tepež po ritki (dovolj nas je frcniti in počakati na odziv) . . Moški so najbolj seksi, kadar je njihov fokus vaše mednožje, čeprav tudi videz 'mehankarja' dela čudeže, priznamo.

Ženske nismo za pojest'

V trenutkih brezglave strasti je seveda vse skupaj lahko videti precej drugače, načelno pa ženske niso kot telečja krača, ki jo je moškim treba obrati in sesljati do kosti. Še manj, če zraven dežujejo ginekološki komentarji o anatomiji telesa: 'Nisem vedel, da imate ženske anus tako blizu ščegetavčka.' Seks ni trenutek za analitično zaupnost in barvite komentarje, razen kadar vas hvalijo.

Moški niso za pojest'

Felacija, pri kateri vam grozi, da vam bo njegov penis pogledal ven pri zatilju, je passé. Ne skrbite, v trenutkih okajenosti jo lahko mimogrede ponovite, ker iz znanih razlogov izgubite občutek, načelno pa vas davljenje ne zanima več. Niti požiranje, ko vam to ne paše. Niti mazanje svete semenske tekočine po obrazu ne, če ni to prej 'dogovorjeno'. Kaj delajo punce v porničih, pa res ni vaš problem.

O malenkostih, kot so kondom, orgazem in klitoris

Vrhunec moške perverznosti gotovo ni trojček s holivudskimi lepoticami, ampak sprenevedanje in simuliranje bolečine, ko jim ženska omeni kondom. Zakaj, za vraga, bi jih kondom bolj žulil ali tiščal kot žuli nas? Ženske smo pametnejše in vemo, da je to najlažji način, kako se izogniti neželenim boleznim in nosečnosti, zato naj vas ljubimci ne spravljajo v zadrego, češ da jim s kondomom ne more priti. Naučijo naj se ga uporabljati, pa jim bo prišlo, sicer pa verjemite, da težava ni v gumici, ampak v glavi.

O ščegetavčku je bilo povedano že toliko stvari, da opozarjamo le na najbolj nujno: treba ga je najti, ne iskati. Nikar, ponavljam, nikar ne dovolite moškemu, da dreza in beza v prosto, če ne zna, ga usmerite in mu pomagajte, konec koncev gre za vaš orgazem. Šele ko boste k svojemu klitorisu pristopali s spoštovanjem in z oboževanjem, bo to znal tudi on. In ko smo že pri orgazmih – moški orgazem je za žensko kraljevska nagrada. Je seksi, je lep, je veličasten, zato ni razloga, da bi ga doživljali v sramežljivi tišini in krču.

Za božjo voljo, super je, ko tip zarjove in si da duška, saj se ne dajemo dol z nindža bojevnikom. Naj sosedje vedo, kdaj se ljubi kralj!

Katja Golob

Najbolj brano