Poglejte, kakšna prijateljica ste glede na svoje astrološko znamenje

Kakšne vrste prijateljica ste? Prijateljica vedno za akcijo ali bolj zaskrbljen tip, ki po materinsko rada poskrbi za svoje prijatelje in bližnje? Nekaj odgovorov lahko najdemo v astrologiji…

Poglejte, kakšna prijateljica ste glede na svoje astrološko znamenje - Foto: Profimedia

Verjetno se vsi spominjamo svojih prvih zaljubljenosti, ko smo predvsem deklice takrat iskale združljivosti svojega astrološkega znamenja z znamenjem svojega princa na belem konju. Prebirale smo v katerih lastnostih se najbolj ujemamo in ali je to navezava, ki morebiti obeta pravljično poroko in otroke. Pa vsa žalost, ko smo ugotovile, da sta rak in strelec lahko samo prijatelja… Danes, ko smo deklice postale zrele ženske in iščemo zrele moške in obratno, pa vemo kako pomembno je, da se ujamemo tudi s svojimi prijatelji.  Pa smo se kdaj vprašali kako kompatibilni smo pravzaprav smo z njimi? Strokovnjaki na področju astrologije trdijo, da je to še kako pomembno.

Oven: Znamenje, s katerim se nikar ne bojte stopiti v konflikt, ta ne bo dolgo trajal

Znano je, da si poleg svoje legendarne odkritosti, Ovni prav tako ne bojijo izraziti jeze. Pogosto obvelja izraz, da je zdrav odnos tisti odnos, s katerim se lahko zatečeš v konflikt in se hkrati znaš pobotati. Če je vaš dober prijateljic po astrološkem znamenju Oven, se nikar ne bojte, da bo konflikt dolgo mlel, ostal zamerljiv in jezen, ovni konflikte namreč zelo hitro pozabijo, kar pa ni slaba lastnost, kajne?!

Bik: Imate radi darila? Potem si nujno poiščite prijatelja bika

Morda nekoliko osorni, ko gre za izražanje ljubezni, dejstvo pa je, da imajo Biki raje akcijo kot pogovor. Darila, natančneje. Bikec vam bo vedno rad pokazal, kako blizu ste mu in kako vas ceni. Od njega nikoli ne pričakujte hitro kupljenih, nepremišljenih daril, bikci vas bodo vedno obdarili s stvarmi, ki jih nujno potrebujete ali si jih želite. Tako radodarni so, njihovi nakupi bodo vedno premišljeni in skrbno izbrani.

Dvojčki: Prijatelj, ki nikoli ne sodi

Za vašega prijatelja Dvojčka ni nikoli prave ali napačne situacije, vse je zgolj niansa percepcije. Dvojček vas nikoli ne bo obsodil, se smejal vašim odločitvam ali za vašim hrbtom govoril grdo o vas. Dvojčki so tisti, ki bodo vedno razumljivo poslušali, ko boste priznali monumentalno napako ali krivdo. Vendar pa bo o vaši situaciji vedno želel več podrobnosti. Čisto izogniti se jim vseeno ne morete….

Rak: Dober prijatelj, ki bo vedno poskrbel za vas

"Ali te ne zebe? Želiš pulover?" To je verjetno fraza, ki jo raki najpogosteje izrečejo, ko srečajo svoje prijatelje. Med tem pa v roki že nosijo škatlo domačih piškotov. Znano je, da govorimo o izjemno sočutnem in nežnem znamenju, ki morda potiho celo uživa v svoji materinski vlogi, ki jo igra do vseh svojih bližnjih. Njena ne tako dobra lastnost? Rakci so vedno polni krivde, opravičujejo se za stvari, ki niso povezane z njimi, vedno pa bodo radi poskrbeli, da se ljudje, ki jih imajo radi dobro počutijo.

Lev: Prijatelj, ob katerem boste vedno samozavestni

Predstavljajte si leva, že sama žival je tako mogočna, od nas terja ogromno mero strahospoštovanja in ko se nam približa svet obnemi, vsa pozornost je naenkrat njegova. Podobno je pri astrološkem znamenju leva, prijatelj lev bo vedno rad v središču pozornosti, morda celo brez kakršnega koli truda, dovolj je njegova močna prezenca. Hkrati pa bo vedno poskrbel, da bodo luč pozornosti uzrli tudi njegovi prijatelji. Vedno vam bo pokazal, da morate ohranjati svojo samozavest in vas spodbujal, da se zabavate.

Devica: Prijatelj, ki vam bo vedno rad priskočil na pomoč

Poznate kakšno devico? Potem vam je gotovo znano, kako dobrega srca so in kako vam vedno popolnoma nesebično nudijo pomoč. Morda ni tako slabo ob sebi imeti devico, mi vam zagotavljamo, da bo za vas storila vse, tudi ob poznih urah skočila na avtobus in vam prinesla še toplo juho, da bo lajšala vaše simptome prehlada. Vam pušča voda v kopalnici, potrebujete varuško? Pokličite devico. Že prihaja.

Tehtnica: Znamenje, ki ima za vas na zalogi vedno prave besede

Tako dobro vas bere, da sumite, da je medij. Vaš prijatelj vam bo natančno povedal, brez zadržkov in olepševanj, kar morate slišati v dani situaciji. Tehtnicam ni težko izreči pohvale, torej, če bo čutila, da potrebujete slišati kako super ste, bo tam za vas in vam to povedala tolikokrat kolikor bo potrebno. Tudi dvajsetkrat.

Škorpijon: Prijatelj, ki skrbno varuje vaše skrivnosti

Deliti skrivnosti s škorpijonom je verjetno podobno kot izraz "skrivnost je odnesel s seboj v grob". Vaše skrivnosti bodo vedno na varnem, nikoli vas ne bo izdal in če ste resnično dobri prijatelji, lahko čez čas tudi vi iz škorpijona nežno izvlečete kakšno njegovo skrivnost. Pozivamo pa vas, da to nikakor ne bo iz danes na jutri. Škorpijoni potrebujejo čas, da se odprejo in razodenejo svoje drobne skrivnosti.

Strelec: Prijatelj, ki vas bo vedno spodbujal, da se premaknete iz svoje cone udobja

Dokler imate v svojem življenju prijatelja strelca, vas ne sme skrbeti, da boste ostali na mestu. To je zanj nedopustno in za svoje ljudi vedno poskrbi, da sprejmejo odločitve, ki poskrbijo, da se premaknejo iz varnega, toplega zavetja. Spontanost strelcev in njihovo veselje do življenja je nalezljivo. Ste bili vedno mnenja, da ne boste nikoli skočili s padalom, pa je v vaše življenje stopil strelec in že imate dogovorjen termin za skok s padalom? Potem veste o čem govorimo.

Kozorog: Prijatelj, ki bo poskrbel, da boste za svoje življenje znali prevzeti odgovornost

Naša dejanja imajo posledice, tega se dobro zavedajo kozorogi. Mi smo odgovorni za svoje življenje, zato je na nas, da smo najboljša verzija sebe. Kozorogi ljubijo iskrenost, morda so celo podobni rakom, ker je tudi njihova bit polna ljubezni in skrbi, vendar kozorog v ljudeh vidi tudi potencial. Zato si za svoje bližnje želijo, da so najboljši, kar so lahko. Ko bo skrbel za njihov potencial, bo svoje bližnje še zasipaval z ljubeznijo.

Vodnar: Znamenje, ki vam predstavlja nove pojme in predstavlja nova znanja

Vodnar ima na tisoče hobijev, morda se je lotil stvari, za katere vi še niste uspeli niti slišati. Rabite nasvet, kako po Feng Shui opremiti stanovanje ali pa kako izvajati jogo za začetnice? Pokličite vodnarja. Vodnar je vedno dober korak pred nami, še raje kot izvajanje svojih hobijev pa z nami deli novosti in novo znanje. Biti prijatelj vodnarja je priložnost za novo znanje in izkušnje. Morda pridejo trenutki, ko boste čutili prezasičenost z vsemi informacijami, ki jih bo z vami delil vodnar, vendar bodite potrpežljivi, to mu resnično veliko pomeni.

Ribi: Prijatelj, ki vedno odpušča

Ribice so nadvse nežna bitja, a kot je spolzka prava riba, vam tudi ribice lahko enostavno spolzijo iz rok. Pa ne boste niti vedeli, kdaj se je to zgodilo. Njeno srce je veliko in rada vam bo odpustila za vse napake, morda pa vseeno nikoli ne pozabila. Ste ribici pustili zvočno sporočilo, dolgo kot podkast? Ne bojte se, še vedno vas bo ljubila z vsem srcem. Kar pa ne pomeni nujno, da vas bo tudi poslušala bolj pozorno kot vaša mačka. So pa ljubke, nadvse ljubke, tega ne moremo zanikati.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako to poletje nositi korzet? Irina Shayk je nosila popoln stajling

Šriporočamo tudi: Jennifer Lopez osupljiva v pisani poletni kombinaciji

Najbolj brano