Pismo urednice: Superženske vsega sveta, spočijte se!

Se tudi vam zdi, da ste v kakofoniji s svojo skrbno žensko bitjo? Zadnje čase se mi namreč nenehno dogaja, da pozabljam meni zelo pomembne stvari.

Barbara Sekirnik, odgovorna urednica

Moja glava se z menoj poigrava tako, da mi uidejo rojstni dnevi prijateljic (upam, da mi bodo oprostile), da ne opazim, da ima mama novo pričesko (še dobro, da me razume), in če zamudim z večerjo, me to sploh ne gane več (saj tako ali tako nihče ni opazil, da sem se trudila) ...

Razmišljam, da težava nastane takrat, ko hočemo biti na vsak način in povsod popolne ter dosledne, zato smo neverjetno množico podatkov, ki jih dnevno sprejmemo in želimo obdelati, začele prebirati skozi selektivno sito. Veste kaj, ta davek na podatke meni sploh ni všeč.

Se je moj um reprogramiral v moškega ali kaj? Ker se mi včasih zdi, da pozabljam povsem po moško. Moj primer sicer ni osamljen, toda ali je prav, da se potolažim z dejstvom, da je to pač fenomen časa, v katerem živim?

Zato in ker vemo, da bralke v reviji ne gledate samo fotografij, temveč vam je prav tako pomembna vsebina, smo se tudi v tokratni številki poleg mode in lepote posvetile še drugim dilemam, ki nas pestijo v sodobnem času.

Da nam bo vsem lažje, pa: superženske vsega sveta, spočijte se! Vsaj malo, no.

Barbara Sekirnik, odgovorna urednica

Nova Elle je že v prodaji!

Elle

Najbolj brano