Pismo urednice: Še nikoli nismo imeli toliko "prijateljev" in bili hkrati tako odtujeni

Preberi pismo urednice, Barbare Sekirnik, v novi aprilski Elle. Tokrat o trendih, ki nas oddaljujejo od drugih in od sebe. 

Pismo urednice: Še nikoli nismo imeli toliko "prijateljev" in bili hkrati tako odtujeni - Foto: Mimi Antolović

Skupina slovenskih nadobudnežev, ki jim ni všeč, da se preveč družimo samo še v virtualnem svetu, medtem ko zanemarjamo stike s sočlovekom, je v svet poslala družabno omrežje, ki odraslim (ti naj bi se gibali v bolj zaprtih krogih kot študentje in šolarji) omogoča spoznavanje novih prijateljev. In sicer ljudi s podobnimi interesi, kot so njihovi, s katerimi bodo kakovostno preživljali čas izven virtualnega okolja, pa naj gre za sprehajanje psa, iskanje spremljevalca za na koncert ali v kino, partnerja za šport, nekoga z dobrim okusom za skupno nakupovanje ali le dobrega mojstra za popravila tisti trenutek, ko jim to časovno najbolj ustreza.

Fenomen sodobne tehnologije in brzinske izmenjave informacij je svet začel vrteti tako hitro, da nam nenehno zmanjkuje časa, čeprav bi nam ga moral privarčevati. Še nikoli nismo imeli toliko 'prijateljev', še nikoli nismo bili tako lahko dosegljivi, a hkrati tako odtujeni, osamljeni in v pomanjkanju časa.

Zato se naslednjič, ko boste posegli po izdelku, ki je tako super, ker vam prihrani dragocene minute, saj ga na laseh ni treba imeti celo večnost, kajti učinkuje s turbo hitrostjo in že ga lahko sperete, vprašajte, ali se ne bi raje negovali na dober star način. Počasi, z užitkom in ob prijazni pomoči prijateljice, s katero ste pravkar prebrali naš lepotni vodnik, ki vama bo pomagal izpiliti lepotilne spretnosti.

Barbara Sekirnik

Nova, aprilska Elle je že v prodaji:

Elle naslovnica april

Izkoristite posebno priložnost!

Naročite se ali podaljšajte naročnino na revijo Elle in prejeli boste komplet kozmetičnih izdelkov Catrice v priročni torbici v vrednosti 39 evrov. Letna naročnina z darlom znaša 47,90 evrov (v ceno je že vključen 20 % popust)

Komplet ličil Catrice

Naročite se lahko na 3 načine:

  • Prek spleta
  • Po telefonu: 04 511 6444
  • Prek elektronske pošte: narocnine@adriamedia.si

OPOMBA: Naročina z darilom je dražja od običajne naročnine, saj vključuje stroške dostave. Že obstoječe naročnike, ki želijo prejeti darilo, prosimo, da nas predhodno kontaktirajo po e-pošti ali telefonu za novo ponudbo, ki vključuje darilo. Količina daril je omejena, zato pohitite. 

Najbolj brano