Pismo urednice ob izidu decembrske ELLE

Trdno sem prepričana, da lahko ena sama beseda pohvale, seveda, če jo izreče prava oseba, deluje kot močan motivator in s čudežno močjo spremeni človekovo življenjsko pot. Vem, ker sem to doživela na lastni koži.

Pravijo, da gredo Slovencem pohvale bolj težko z jezika in prej kot dobro v vsem vidijo slabo. Ker je eden od trdnih temeljev naše revije tudi spodbujanje k optimizmu, sem toliko bolj ponosna, da nam je že tretjič zaporedoma uspelo pripraviti izjemno prireditev.

elle

V čudoviti glavni dvorani Grand hotela Union se je odvil najbolj pomemben dogodek na našem modnem koledarju, Elle Style Awards.

Tristo povabljenim gostom smo na gala večeru razkrili prejemnike nagrad v sedmih kategorijah, in tako vsem nominiranim dali vedeti, da smo njihovo delo opazili in da ga globoko spoštujemo, hkrati pa smo nazdravili še našemu desetemu rojstnemu dnevu.

Trenutki presenečenja, sreče, iskrenih zahval prejemnikov nagrad kot tudi hvaležnost vseh nominiranih so poplačali ves naš trud, ki smo ga v preteklih mesecih vložili v pripravo, in nam dali nov zagon za naprej.

Za nami je tudi rožnati oktober, znan kot svetovni mesec boja proti raku na dojkah, mesec, ko po vsem svetu organizirajo akcije, s katerimi želijo opozarjati na bolezen, obveščati ljudi o pomenu pravočasnega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja ter biti v podporo vsem, ki so za rakom na dojkah že zbolele.

Rožnate pentlje, ki smo jih srečevali narisane na tleh mesta Ljubljane, te dni že bledijo, na srce pa vam polagam, naj se to ne zgodi tudi v vaših mislih. Naj se rožnati oktober razpotegne čez vse leto.

Imejte se rade, drage moje!

Barbara Sekirnik

Najbolj brano