MišMaš Promocijsko sporočilo

Kaj podariti osebi, ki že ima vse? Podarite nekaj novega, unikatnega - mesečno darilno Škatlico!

3. 6. 2015
Kaj podariti osebi, ki že ima vse? Podarite nekaj novega, unikatnega - mesečno darilno Škatlico! (foto: promocijski materijal)
promocijski materijal

Mesečna darilna Škatlica je vnaprej pripravljeno lično darilo, polno čudovitih izdelkov slovenskih ustvarjalcev, malih obrtnikov in rokodelcev. Škatlica je popolna izbira, če želite izstopati, presenetiti in razvajati z unikatnim darilom, ki se bo obdarovancu v spomin vtisnilo kot najbolj izvirno presenečenje.

Pri Škatlici želijo predvsem spodbujati slovenske ustvarjalce in promovirati njihove izdelke ter pomagati razveseljevati z ličnim darilom, ki ga lahko podarimo sebi ali nam ljubi osebi. Primerna je za vse praznične priložnosti ali kar tako, da razveselimo in osrečimo sebe ali nekoga, ki nam je pri srcu.

Vsebino Škatlice zamenjajo z novimi štirimi izdelki vsakega prvega v mesecu, tako da obdarovanec dobi vsak mesec Škatlico s popolnoma drugačno vsebino, obenem pa vsak mesec dajo možnost novim slovenskim ustvarjalcem, da se s svojimi izdelki predstavijo v Škatlici ljudem, ki jih sicer morda nikoli ne bi spoznali.

Pri Škatlici so zagovorniki proizvodov iz naših, slovenskih, naravnih sestavin, zato je med izdelki mogoče zaslediti tiste s področja zdrave prehrane, ročno narejene in naravne izdelke brez škodljivih primesi, takšne za dom in ustvarjanje, sladka presenečenja in še mnogo več.

darilna škatlica

Ideja o Škatlici je nastala iz zagate, kaj podariti prijateljici za rojstni dan. Barbara nam pripoveduje, kako je želela podariti unikatno, uporabno in simpatično darilo, ki bi bilo že pripravljeno in zavito. Želja je bila tudi, da se darilo skupaj z dodanim osebnim sporočilcem pošlje na dom prijateljice in s tem poskrbi za dodatno presenečenje. Hkrati pa bi na ta način elegantno rešili težavo s pomanjkanjem časa.

Ugotovili so, da take storitve v Sloveniji še ni, zato se je ideja o vnaprej pripravljenih osebnih in unikatnih darilcih za dame zdela še toliko bolj privlačna. Tako je iz problema nastala nova podjetniška ideja - storitev Mesečna darilna škatlica.

Koncept Škatlice je torej sestaviti in ponuditi najlepše darilo za ljubitelje naravnega in lepega, ki osrečuje tako z izborom štirih izdelkov z različnih področij kot tudi z dodano vrednostjo (lična škatlica, osebno sporočilce v primeru obdaritve, lepe misli, nasveti, ideje, recepti ...), in hkrati predstaviti vsak mesec 4 domače ustvarjalce, da jih skozi njihove izdelke spozna širši krog ljudi, ki jih sicer morda ne bi imeli možnost spoznati.

darilna škatlica

Škatlica je na slovenskem trgu od oktobra 2014 in je počasi vendarle vedno bolj prepoznavna. Glede na potrebe našega trga se tudi Škatlica prilagaja svojim kupcem, zato so s 1. 6. 2015 izdali tudi težko pričakovano Škatlico za malčke. Po posvetu z mamicami, glede na njihovihe izkušnje ter želje, so oblikovali Škatlico tako, da preseneča in razvaja malčka in mamico, saj vsebuje tri izdelke za otroka do najmanj enega leta in en izdelek izključno za mamico.