13 novih božičnih filmov, ki jih ta trenutek najdete na Netflixu

Najlepši čas v letu se hitro približuje.

13 novih božičnih filmov, ki jih ta trenutek najdete na Netflixu - Foto: Profimedia

Ljubitelji božiča, veselite se! Končno je tisti letni čas - Netflix je izdal svoj seznam vseh novih božičnih filmov, ki bodo letos na voljo za ogled na tej platformi. In čeprav se morda nekaterim zdi zgodaj, malo preventivnega božičnega veselja letos nikomur ne bo škodilo.

1. Christmas Made To Order

Ko se arhitekt Steven (Jonathan Bennett) znajde kot gostitelj svoje družine za božič, najame praznično koordinatorko (Alexa Vega), ki na koncu v njegovo življenje vnese več kot le praznično veselje.

2. Holidate

Film o dveh neznancih Sloane (Emma Roberts) in Jacksonu (Luke Bracey), ki sovražita praznike. Ker se v prazničnem času naveličata samskosti, se strinjata, da bodo drug drugemu vse leto "platonski" spremljevalec in spremljevalka. To je božična romantična komedija, zato ne rabimo ugibati, kako se konča.

3. Operation Christmas Drop

Medtem ko je na misiji zbiranja dokazov v podporo zaprtju tropske baze ameriških letalskih sil in njene božične tradicije obdarovanja lokalnih otrok, se kongresna pomočnica ogreje za radodarnega pilota.

4. Christmas Wonderland

Ko se kustosinja galerije Heidi vrne v rojstni kraj na počitnice, se ponovno poveže s svojo srednješolsko ljubeznijo, ko skupaj pripravljata okraske za srednješolski ples.

5. Christmas Land

Po dedovanju družinske božične kmetije jo ženski lik namerava prodati - dokler se ne zaljubi v meščane in ne spozna še posebej očarljivega lokalnega pravnika.

6. My Christmas Inn

Tia Mowry igra Jen, vodjo oglaševanja, ki se ji življenje postavi na glavo, ko od tete podeduje prijetno gostišče na Aljaski. Ob obisku svojega novega posestva sreča čednega odvetnika in odkrije zabavno, praznično božično tradicijo lokalne skupnosti.

7. Christmas Break-In

Kot nalašč za ljubitelje filma Sam doma. Mlada Izzy ostane v šoli, ko je starša nista prišla iskati v šolo, zunaj pa divja snežni metež. Med potepanjem po prazni zgradbi je odkrila, da so trije prevaranti ugrabila skrbnika, Izzy pa mora rešiti situacijo.

8. The Princess Switch: Switched Again

Ljubitelji Netflixove božične klasike The Princess Switch bodo veseli, da bo letos izšlo nadaljevanje. Tokrat je Vanessa Hudgens igrala tri like, saj se vojvodinja Margaret in Stacy ukvarjata z zabavno deklico Fiono. (19. november)

9. Alien X

Majhen tujec z imenom X je zadolžen, da s pomočjo božičnega duha obdarovanja reši svet, potem ko skupina nezemljanov poskuša ukrasti zemeljsko gravitacijo. (20. november)

10. The Christmas Chronicles 2

Christmas Chronicles 2 se začne dve leti po tem, ko je prvi film končal: Kate je zdaj cinična najstnica, ki je božič prisiljena preživeti v Cancunu s svojo mamo in svojim novim fantom. Potem ko Kate poskuša pobegniti, se ponovno sreča z Božičkom in skupaj začneta pustolovščino, da bi rešila božič, ko čarobni povzročitelj težav Belsnickel grozi, da bo dokončno uničil Severni pol. (25. november)

11. Jingle Jangle

Jingle Jangle, ki se nahaja v prazničnem mestu Cobbletonu, spremlja legendarnega izdelovalca igrač Jeronicusa Jangleja (Forest Whitaker), ko s svojo vnukinjo Journey (Madalen Mills) ustvarja izum, ki bi jim lahko za vedno spremenil življenje. (13. november)

12. Dolly Parton's Christmas On The Square

Ne skrbite, Dolly Parton je tu, da reši leto 2020. Regina Fuller (Christine Baranski), izjemno bogata in nesrečna ženska, se po očetovi smrti preseli nazaj v svoj rodni kraj. Njen načrt je izseliti vse in prodati zemljo razvijalcu nakupovalnega središča, dokler se spet ne poveže s staro ljubeznijo in jo obišče angel (Dolly Parton, kdo drug?). Ravno pravočasno, da reši božič. (22. november)

13. Angela's Christmas Wish

Angela poskuša združiti svojo družino za božič, čeprav je morala potovati iz Irske v Avstralijo. (7. december)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Internet obožuje bel stajling, ki ga je nosila Kamala Harris

Priporočamo tudi: Leto brez modrčka! To so zvezdnice, ki ga odvrgle v letu 2020

Najbolj brano