Miranda Kerr - v uspešnem duetu z možem

Miranda Kerr je danes še uspešnejša kot pred nosečnostjo. Za njenega moža Orlanda Blooma to pomeni, da se mora sprijazniti, da je v zadnjem času čedalje pogosteje nekje v ozadju ...

Miranda Kerr - v uspešnem duetu z možem

Kronanje njene dosedanje kariere.

Žlahten modrček Victoria’s Secret, v katerem so Mirando Kerr fotografirali za božični katalog priljubljene modne znamke, krasi kar 3.400 draguljev. Fantasy Treasure Bra je z vrednostjo 2,5 milijona dolarjev kronski dragulj nove kolekcije in naj bi bil – predstavljen na lepi Mirandi – vrhunec novembrskega modnega šova. To je velikanska čast, ki vedno pripade najbolj zaželenemu modelu iz druščine mikavnih angelčkov.

Kot mama se počuti še bolje

Tisti, ki se mu lahko zahvali za svoje neverjetno izžarevanje in čedalje večji uspeh, je njen 10-mesečni sinček. “Kot mama se preprosto še bolje počutiš v svoji koži,” je izjavila pred kratkim v nekem intervjuju. Poleg tega se vse od poroda še bolj vneto posveča jogi in pilatesu, zato ni čudno, da je njeno telo čvrsto kot še nikoli. In vse to se seveda splača. Priljubljena avstralska revija Harper’s Bazaar si je Mirando omislila kar na naslovnici, za kampanjo džinsa znamke Rag & Bone pa je pred objektivi razkazovala svoje popolne obline. Vrhunec te kampanje je, da je svojo najdražjo fotografiral kar 34-letni igralec Orlando Bloom. Pozirala mu je nenaličena in povsem naravna, kot bi s svojim soprogom preživela navaden dan za štirimi stenami svojega doma.

Mož v prvi vrsti

Kako zelo dobro uigrana je ekipa Kerr-Bloom, se je izkazalo pred nekaj tedni na pariškem tednu mode. Tudi ta znamenita modna prireditev je bila za Mirando en sam triumfalni pohod. Zelo zaželenemu modelu se to sezono noče odpovedati skoraj noben modni oblikovalec. Za Stello McCartney je po modni brvi korakala v snežno belih oblačilih, za modno znamko Viktor & Rolf pa je predstavljala svetlikajočo se sanjsko obleko v temno modri barvi. Ko je predstavljala  znamko Dior, pa je zbudila pozornost iz povsem drugačnih razlogov. Preden je začela hoditi po modni brvi, je namreč poškilila proti občinstvu, kar je vsem manekenkam strogo prepovedano. Hja, če tam sedi tvoj ljubi mož, se temu pač toliko težje upreš.

Sin je že pravi ‘jetseter’

Medtem ko je Miranda v Parizu hitela od enega posla do drugega, je na dojenčka Flynna večinoma pazil Orly, kot lepotica ljubeče kliče svojega moža. “Ljubi menjavanje plenic in takrat nikogar drugega ne spusti zraven,” je razložila novinarjem revije People. Zakonca sta se že dogovorila, da bosta Flynna povsod jemala s seboj. Naj gre za Pariz, Novo Zelandijo, kjer Orlando snema film The Hobbit: An Unexpected Journey, ali pa promocijo filma Trije mušketirji v Londonu – mali je vedno zraven. “Je pravi ‘jetseter’,” je pred kratkim pojasnil Orlando v nekem intervjuju. In ob vseh načrtih njegove mame ni prav nič čudnega, da je – Miranda je na predstavitvi modne znamke Victoria’s Secret razglasila, da je njenega porodniškega dopusta dokončno konec. Če se bo mali Flynn, ki mu ravno rastejo zobki, vendarle vmešal v njene posle, pa ima ob sebi še vedno galantnega Orlanda, ki je vedno pripravljen priskočiti na pomoč. To je moški, ki bi ga verjetno vsaka mlada mamica želela imeti ob sebi.

Najbolj brano