Marc Jacobs v South Parku, South Park pri Marcu Jacobsu

Potem ko je bil Cartmanova igrača v komični risanki South Park, je Marc Jacobs tri priljubljene like iz te serije spremenil v prave modne ikone.

Marc Jacobs kot Mišičnjak Marc

Eric Cartman, Randy Marsh in Butters Scotch so se pojavili na kapsulni kolekciji majic, ki jih je slavni modni oblikovalec ustvaril za projekt za raziskovanje raka.

Vsi trije "Southparkovci" so na majicah upodobljeni v adamovem kostumu, njihove "strateške" dele pa prekriva hudomušni napis Protect Your Largest Organ (v prevodu Zaščiti svoj največji organ).

Biti v South Parku "velika čast"

Jacobs, ki je že dolgo oboževalec te risane serije, je bil nad svojo upodobitvijo konec lanskega leta ustvarjalcem Mattu Stoneu in Treyu Parkerju izjemno hvaležen, kot pravi, je to "največja čast", ki mu pomeni več kot katera koli nagrada.

Obljubil je, da si bo omislil tudi tetovažo, navdahnjeno z lutko Mišičnjak Marc, njegovim likom iz serije, ki je pravzaprav Cartmanova igrača.

Marc Jacobs je bil tudi med izbranci, ki jih je pred kratkim v risano obliko kot poklon risani seriji Simpsonovi prelil ilustrator Alexsandro Palombo: poleg Jacobsa so bili "simpsonizirani" še Alber Elbaz, Donatella Versace, Coco Chanel, Anna Wintour, Hilary Alexander ...

Foto: Comedy Central, spletna trgovina Marc Jacobs

Najbolj brano