Lepotne skrivnosti: Maja Fučak

Lepotica, ki je očarala na 1. slovenskem Top modelu s svojo brezčasno lepoto in požela laskavi naslov zmagovalke, nam je zaupala svoje lepotne skrivnosti.

Lepotne skrivnosti: Maja Fučak - Foto: Mitja Božič

Kateri so vaši najljubši negovalni izdelki?

Moja najljubša negovalna izdelka sta Garnier Skin naturals Essentials tonik za čiščenje obraza in mleko iz iste linije. Čeprav moja koža ni zelo občutljiva, raje uporabljam nežnejše izdelke, ki vlažijo mojo kožo. Prisegam tudi na masko za obraz Garnier Skin naturals Pure 3 in 1, ki ga lahko uporabim kot gel, piling ali masko.

S čim pa najraje negujete kožo svojega telesa?

Obožujem olje za telo Greenland Fruit Extracts Raspberry Body & Massage Oil in maslo za telo Greenland Fruit Extracts Body Butter, Raspberry.

Pozimi je moja koža precej suha, zato uporabljam bolj mastne izdelke. Sem pa preizkusila najnovejše mleko Garnier Intensive 7 days in sem naravnost navdušena. Koža je po njem izjemno mehka in lepo diši.

Triki, ki ste se jih naučili v času resničnostnega šova?

Navdušena sem nad tem, kako zasije oko, če ga poudarimo s tušem.

Katero ličilo je vedno v vaši torbici?

Vedno imam pri sebi puder Maybelline Affinitone mineral 21 Nude, s katerim na hitro prekrijem majhne nepravilnosti.

Vaš najljubši make up?

Oči poudarim s tušem Maybelline Line Definer Liquid in bež senco Manhattan Multi Effect Eyeshadow ter maskaro Maybelline The Colossal Volum Express 100 % black. Ustnice obarvam z rdečo šminko Manhattan X-treme Last & Shine, št. 56, začrtam jih s svinčnikom Maybelline Color Sensation, št. 547, lica pa poudarim z bronzerjem essence Bronzing compact powder.

Kako najraje dišite?

Najraje uporabljam parfuma Dior Addict in Giorgio Armani Acqua di Gioia.

Ima prehrana pomembno vlogo pri vašem videzu?

Trudim se prehranjevati čim bolj zdravo, pazim, da med obroki ne pojem preveč kruha, da si hrane ne solim ali sladkam pretirano. Čeprav sem sladkosneda, se izogibam sladkarijam in poskrbim, da pijem čim več vode.


Petra Arula, fotografija Mitja Božič

Najbolj brano