Lara Bohinc

Še vedno se muzamo ob njenem nakitu v slogu art decoja, usnjenih dodatkih in odslej čevljih s supervisoko peto. Tudi zato, ker je Slovenka, ki je modi pogledala v žrelo in zmagala. Med nosečnostjo je na eBayu brskala za babydoll oblekicami iz preteklih kolekcij Chloé, da modni ABC obvlada vse do Y, pa dokazuje s predanostjo salonarjem Tribute YSL. Nekaj njenih trikov – samo za Elle.

Lara Bohinc - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Kako bi opisali svoj stil in kje najdete navdih zanj?

Navdih najdem vsepovsod, v naravi, arhitekturi, literaturi, filmu, muzejih, pri ljudeh … Moj stil je drzen in hkrati lahkoten, geometričen, a ženstven.

Zlato pravilo za jutranje oblačenje?

Karkoli, kar je preprosto ter primerno urniku in vremenu. Sama se oblečem dobesedno v petih minutah. Prav zato obožujem obleke – ni ti treba razmišljati, kaj sodi skupaj, samo vržeš jo nase in dodaš dodatke.

Zaupajte nam svojo skrivnost kombiniranja modnih dodatkov.

Po pravilu nosim največ tri kose. Če imam na sebi masivno ogrlico, bom dodala le še prstan, če nosim zapestnico, si navadno nataknem dva prstana. Poskušam se izogniti temu, da bi se stvari preveč ujemale med seboj, razen kar zadeva barvo nakita – nikoli ne mešajte srebrne in zlate. Tudi torbica in čevlji se ne smejo ujemati, to tako zelo postara.

Vaš največji modni fetiš?

Vedno kupujem veliko čevljev, resnično imam že pravo zbirko. Trenutno obožujem škornje in jih nosim večino leta. Vreme v Veliki Britaniji pravzaprav dopušča, da jih nosiš od septembra do junija.

Pet kosov, ki so osnova vsake garderobe?

Krilo iz džinsa, srajca širšega kroja z zanimivim detajlom, odlično prilegajoč se suknjič, kovinski pas in visoke pete.

Ženska nima nikoli dovolj …

… čevljev.

Najboljši nasvet, kaj kupiti ceneje in kdaj iti do konca?

Če je le mogoče, ne kupujte poceni, s tem prav nič ne privarčujete. Cenene stvari se vedno strgajo, zlomijo ali se slabo perejo. Kar ni dobro ne za okolje ne za vest. Če že res morate – bombažne majice so običajno čisto v redu, tudi če so poceni. Vendar nikoli ne kupite kosov, ki vsebujejo volno, ti se vselej začnejo muckati.

V čem se počutite strašno seksi?

V visokih petah, jasno. Pa tudi z lepim širokim pasom, ki poudari obline.

Česa iz svoje nove pomladanske garderobe se najbolj veselite?

Bermuda kratkih hlač. Na gole noge so lahko zelo ženstvene, še posebno če zraven obuješ pete, obenem pa so tudi zelo praktične.

Vaš odgovor na malo črno obleko?

Rdeča oblekica. Imam jih kar nekaj. Vsakič me spravijo v dobro voljo.

Urša Jerkič

Fotografija promocijsko gradivo

Najbolj brano