Katie Holmes: več kot samo Tomova žena

Tretja žena Toma Cruisa in mati njegovega prvega biološkega otroka – hčerke Suri – je bila nekoč zelo obetavna igralka. Čeprav je zdaj 31-letna Katie precej bolj poznana, se mora ves čas dokazovati, da si je prostor na zvezdniškem nebu izborila sama. Zanimivo je, da se je pred kratkim preizkusila tudi v modnem svetu.

Katie Holmes: več kot samo Tomova žena - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

“Oblačila sem začela izdelovati po rojstvu Suri. Jaz sem oblikovala obleke, šivilje pa so jih zašile, saj mi šivanje ne gre dobro od rok. Že kot otrok sem vedno risala obleke in vedno sem imela rada različne materiale. Ko se je rodila Suri, sem želela, da ima nekaj stvari, ki sem jih sama naredila zanjo, ” je povedala igralka, ki je vedno ljubila modo.

»Bila sem najmlajša od petih otrok, tako da sem veliko stvari podedovala, potem pa sem jih malo preoblikovala. Tudi s Suri to počneva z njenimi oblačili. Oziroma – ona to počne. Pravi, da hoče, da ji odrežem kak rokav, pa tudi oblačila zase izbira sama, že odkar je imela leto in pol, « pravi igralka, ki je lansko leto snemala film Romanca med prijatelji in pravi, da sta se takrat s Tomom, ki je hkrati snemal svoj film, videla manj, kot bi si želela. Vendar trdi, da jo mož podpira pri vsem, kar počne. No, v njen modni posel se menda ne vtika prav dosti, zato pa ji vedno svetuje pri tem, kako naj oblikuje kakšno vlogo.

Katie Holmes si od 25. novembra 2010 lahko ogledate v filmu Romance med prijatelji, ki pripoveduje o tem, kako se na poroki zbližajo prijatelji iz mladosti, vendar zaradi spet obujenih čustev in preveč alkohola nastane kaos.

S. J.

Najbolj brano